MSI sword 16 alınır mı?

BkByte

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Cnc Programcısı
Merhaba bu ürün hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Kafamda birkaç soru var bu ürünü internette arttığımda yabancıların videolarına denk geldim onlardaki model QHD 244Hz panel iken TR de bu panel yok, bunun sebebi nedir? QHD modelini bulamadım tek değişen ekran panel İlgilendiğim ürün bu
4070 ile 4080 arasındaki farkla pek bilgim yok, Katana ile bunun arasında gitmiştim ama Katana kasa kalitesi hoşuma gitmedi. Pek bir bilgim olmadığını tekrar belirtirim sizin de yakın fiyat bantlarında tavsiyeniz varsa dinlerim sadece kasa kalitesi benim için biraz ön planda yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
4080 tercih edin. Panel Kalitesi hariç iyi bir laptop.

QHD 244Hz panel iken TR de bu panel yok, bunun sebebi nedir? QHD modelini bulamadım tek değişen ekran panel.

MSI saçma politikası. Pulse, sword, Crosshair, kaliteli Katana gibi şahaser ürünler yok ya da saçma fiyatlarda. Panel 2K olan model çok premium 500nit ve QHD ne yazık ki yok ülkemizde. Bu 300-320nit. Hocamın önerdiği ürünü tercih etmeniz daha iyi olur. İlla sword isterseniz bence daha iyi ve ekonomik olan bu 4060 model.
Daha düşük işlemci ve 4070 için fazladan 10k vermeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…