MSI Titan GT77 HX vs MSI Raider GE78 HX

Dünyanın en iyi laptopları olarak sayılması pek doğru olmaz :D Lenovo'yu geçebilmiş değil MSI.

İkisi arasından Titan daha iyi tabii ki de. Raider'daki 2 fanlı tasarımın aksine 4 fan var bu modelde. Ekranı da daha iyi.
Titan Lenovo ile rahat kapışır da Raider değil ya bence.

Mümkünse Lenovo Legion'ların en yeni ve güçlüleri alınmalı. İnanılmaz sistemler gerçekten. Mühendislik harikası denebilir bana göre.

Titan'lar daha iyidir ama Raider ile arasındaki fiyat farkına bence hiç değmez.

Ben kendi Raider'ımda Titandan yüksek skorlar alıyorum kendi ayarlamalarımla yani.

Mümkünse Lenovo Legion'ların en yeni ve güçlüleri alınmalı. İnanılmaz sistemler gerçekten. Mühendislik harikası denebilir bana göre.

Ben kendi Raider'ımda Titandan yüksek skorlar alıyorum kendi ayarlamalarımla yani.

Şu Legion 9'lar acayip ya, sıvı soğutma falan var. Çok pahalı ama.

Azcık ucundan bir indirime girse ben de kolluyorum Legion Pro 7i 4080'i de maalesef Vatan indirmemeye kararlı. Gerçekten çok iyi ısı değerleri düzgünce Undervolt yapıldığında.

Şu Legion 9'lar acayip ya, sıvı soğutma falan var. Çok pahalı ama.
Keşke alabilsek hocam gerçekten ekranı muazzam. :D

Ek olarak Titan ve Raider gibi modellerde MSI'ın halen G-Sync ya da FreeSync kullanmaması beni çok tilt ediyor, Adaptive Sync'i kullanmak için Optimus kullanmak zorunda bırakılıyorsunuz. Bu da harici ekran kartı modunda hiçbir şekilde ekran yırtılması önleyici teknolojisi kullanamamanıza yol açıyor.

Bu sene bariz MSI>Lenovo üst segmentte. Lenovo için bu tamamen bir geçiş dönemiydi, L7 Pro gibi modellerin kalitesi kısıldı ve L9'a yol açıldı sıvı soğutma denemesiyle fakat koydukları sıvı soğutmanın etkisi varla yok arası. Seneye daha iyi işler yapacaklarını düşünüyorum dediğim gibi geçiş senesiydi bana göre.

Konuya dönersek Titan daha güçlü tabii ki fakat denildiği gibi fiyat farkı genelde gereksiz.

Bu sene bariz MSI>Lenovo üst segmentte. Lenovo için bu tamamen bir geçiş dönemiydi, L7 Pro gibi modellerin kalitesi kısıldı ve L9'a yol açıldı sıvı soğutma denemesiyle fakat koydukları sıvı soğutmanın etkisi varla yok arası. Seneye daha iyi işler yapacaklarını düşünüyorum dediğim gibi geçiş senesiydi bana göre.

Konuya dönersek Titan daha güçlü tabii ki fakat denildiği gibi fiyat farkı genelde gereksiz.
Geçiş döneminde olmalarına rağmen globalde pazar payı en çok Lenovo'ya ait yine bu sene, fiyat performans noktasını çok iyi tutturdular Pro 7 serisinde. Keşke Türkiye'ye de ucuz gelse.

Geçiş döneminde olmalarına rağmen globalde pazar payı en çok Lenovo'ya ait yine bu sene, fiyat performans noktasını çok iyi tutturdular Pro 7 serisinde. Keşke Türkiye'ye de ucuz gelse.

Legion'lar her sene zaten F/P oranıyla sağlam satıyorlardı, gene devam ediyor. LOQ serisinde ve Legion 9 gibi modellerde seneye güzel bi' gelişim bekliyorum ben ikisi de bu sene yeni çıktı ve umut vadediyor. Türkiye'de şu Legion'lari düzgün getiren biri olsa çatır çatır satar, üst seviyede model eksikliği var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı