Çözüldü MSI uzantılı dosyayı çalıştırınca sistem donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ShyNos

Decapat
2 3 seferdir .MSI uzantılı dosya indirmeye çalışıyorum, şimdi TeamSpeak indirecektim setup ayarlarını filan yapıyorum indirme barı geliyor ama orada takılıyor. Kapatmaya çalışınca kapanmıyor sadece Görev Yöneticisi'nden zorla kapatabiliyorum çözümü var mıdır?

Ekran görüntüsü 2024-07-22 000952.png

Çözüm
Arama kısmına "Hizmetler" yazıp açın. Ardından gelen pencerede "Windows Installer" servisini bulun ve durdurun. Durduktan sonra tekrar başlatın. Belki bu şekilde olur.

Hocam onları denedim bende işe yaramadı şimdi Windows eksik dosyaları yükleme koduyla bir şeyler deneyeceğim yardımın için sağ ol

Eğer bu sorunu yaşayan arkadaşlar olursa çözüm yolunun linkini bırakıyorum oradaki komutları yaparak sorunu çözdüm.
Link
Windows 11 kullanırken benim de başıma geliyor bu bazen. Tek yapmanız gereken sabırla beklemek. Bir yerden sonra devam ediyor. Kurulum sürecinde programa müdahale etmeye çalışmayın.

Hocam yaklaşık ne kadar beklediniz ben çünkü yarım saat civarı beklememe rağmen hiç artmadı

Hmm, ilginç. Ben 5 dakika kadar bekleyince devam ediyordu. İndirdiğiniz dosyayla alakalı problem olmuş olabilir mi? Dosyayı yeniden indirmeyi veya programın farklı bir sürümünü indirmeyi denediniz mi?

Hmm, ilginç. Ben 5 dakika kadar bekleyince devam ediyordu. İndirdiğiniz dosyayla alakalı problem olmuş olabilir mi? Dosyayı yeniden indirmeyi veya programın farklı bir sürümünü indirmeyi denediniz mi?

Hocam ilk birkaç gün önce oldu node.js indirecektim yine böyle oldu programda hata vardır dedim şimdi de TS indirirken böyle oldu programdan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum büyük ihtimal Windows'tan kaynaklı

Arama kısmına "Hizmetler" yazıp açın. Ardından gelen pencerede "Windows Installer" servisini bulun ve durdurun. Durduktan sonra tekrar başlatın. Belki bu şekilde olur.

Hocam onları denedim bende işe yaramadı şimdi Windows eksik dosyaları yükleme koduyla bir şeyler deneyeceğim yardımın için sağ ol

Eğer bu sorunu yaşayan arkadaşlar olursa çözüm yolunun linkini bırakıyorum oradaki komutları yaparak sorunu çözdüm.
Link

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı