Elektronik MSI Vector 16 HX A13VHG-495TR i7-13700HX RTX4080 71.972 TL!

Fiyatı ucuz tutup böyle sitelerde tercih edilme sebeplerinden birisi o ekran. Daha pahalı ekran koysa ürünü ne sen görecektin ne de ben.

Fiyatı ucuz tutup böyle sitelerde tercih edilme sebeplerinden birisi o ekran. Daha pahalı ekran koysa ürünü ne sen görecektin ne de ben.

Giriş seviyesi modellerde bile %100 sRGB panel yaygın, abartmaya gerek yok kimse OLED panel koysun falan demiyor. %45 NTSC bu seviyedeki bir modele iyi değil, tabii göz ardı edilirse iyi cihazdır.

Dostum 4050'li ve 4050 segmentinde bile orta seviye cihazlarda daha iyi ekran var ne anlatıyorsun . Emin ol isterse MSI o fiyata %100 sRGB 2K 240Hz ekran bile koyabilirdi fakat koymamayı tercih etti.

Bence şikayet etmenin anlamı yok. Böyle cihazların bulunması da bence gayet iyi. Benim gibi ekran kartından kısarım yeter ki panel iyi olsun diyenler de vardır. Panel umurumda değil, ekran kartı en iyisi olsun diyenler de vardır. Seçenekler iyidir.

Kartlarda kazanılan tahmini parayı nereden görüyoruz/hesaplıyoruz hocam?

Bunu almak isteyen bir kişi laptop ekranını kullanmayı düşünmüyor olmalı.

Yapacak bir şey yok bu fiyatta daha iyi donanıma sahip laptop yok.

Laptop alacak kişi taşınabilirlik istiyordur. Harici ekran ile kullanacak isen taşınabilirlikte yok oluyor zaten. E madem taşınabilirlik istemiyorsun o zaman kasa al. Hangi açıdan bakarsam bakayım bu laptopun hangi kesime hitap ettiğini anlayabilmiş değilim. O ekranı en baba oyunda bile RTX4060 besler zaten ne gerek var o kadar pahalı laptop almaya.

Benim 4070 li nitro 16 da bile 500 nit 2K 100 srgb ekran var 4080 li premium cihazdaki ekrana bak.

Benim 4070'li Nitro 16 da bile 500 nit 2K 100 sRGB ekran var 4080'li premium cihazdaki ekrana bak.

Gerçekten çok rezil ya. Bende de ROS STRIX G17 RTX4070 var 2K çözünürlükten aşağısına inmiyorum. Bu sözde premium MSI laptoptaki ekran Max RTX4050'yi hak ediyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…