Çözüldü MSI Vector 16HX %0 GPU kullanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arda7z

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI VECTOR 16HX A13V VHG495TR - I7 13700X - RTX 4080 12GB - 64GB DDR5 4800MHZ ---- R5 3600 - RX 5500 XT - 8TB HDD - 512GB SSD - B450-
MSI Vector 16HX A13vhg495TR kullanıyorum ve bu sorunu yaşıyorum sürekli FPS düşmesi yiyorum nasıl düzeltirim?

Dosya Ekleri

• gpu1.png
    15,3 KB · Görüntüleme: 63
Her ikisini de önce Single sonra multi bu arada bilgisayar modu performansta olsun sıcaklık takibi de yaparsanız iyi olur HWMonitor programı ile.

Tamamdır şimdi FurMark yapacağım sonrasında Cinebench multi ve Single Core testi yapacağım.

Bir tek burada var sanırım ama başka bir yerde göremedim.

Hocam Norton programını tamamıyla kaldırın. Ve bu menüde uç performans seçim testi gerçekleştirin. Test sırasında HWMonitor programı ile sıcaklıkları gözlemleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Furmark
her ikisini de önce single sonra multi bu arada bilgisayar modu performansta olsun sıcaklık takibi de yaparsanız iyi olur hwmonitor programı ile

Hocam Norton programını tamamıyla kaldırın. Ve bu menüde uç performans seçim testi gerçekleştirin. Test sırasında HWMonitor programı ile sıcaklıkları gözlemleyin.
Kaldırdım hocam.

Dosya Ekleri

• furmark.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 29

Hocam skor ne zaman çıkıyor ve nasıl anlayacağım 1 ya da 2 olduğunu.

Hocam skor ne zaman çıkıyor ve nasıl anlayacağım 1 ya da 2 olduğunu.
nereden yüklediniz furmark sa 1 diğeri zaten furmark 2 diye geçer. skor da sonda veriyor olması lazım diye hatırladım vermiyorsa da attığım sonuçtakı ortalama fps değerini alıyorsanız sıkıntı yok.

FurMark bu.

Nereden yüklediniz FurMark sa 1 diğeri zaten FurMark 2 diye geçer. Skor da sonda veriyor olması lazım diye hatırladım vermiyorsa da attığım sonuçtakı ortalama FPS değerini alıyorsanız sıkıntı yok.

Ortalama 216FPS almışım.

Dosya Ekleri

• resim_2024-07-26_010427125.png
    287,8 KB · Görüntüleme: 30
GPU ve Performans sekmesinden dahili grafik moduna alıp bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sorununuz çözülecektir. Bu arada çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Dahili dememin sebebi ayrıkta olmasıydı bu arada. Normalde ayrığa almanız gerekir.

Son düzenleme:
Oradan dahili grafik moduna alıp bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sorununuz çözülecektir. Bu arada çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim.

Hocam tek sorun o değildi maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…