MSI Vector 16HX A13VHG kasası nasıl açılır?

Sanal Amerika

Hectopat
Daha fazla  

Hocam kasayı nasıl açtınız? Ben de yapmak istiyorum ama korkuyorum çünkü çok garip bir kasa. Ayrıca önce sürülü olan macunu nasıl çıkarttınız?

Hocam kasayı nasıl açtınız? Ben de yapmak istiyorum ama korkuyorum çünkü çok garip bir kasa. Ayrıca önce sürülü olan macunu nasıl çıkarttınız?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu linkteki videoda kasayı nasıl açabileceğini görebilirsin. Açtıktan sonra mutlaka ama mutlaka önce bataryanın pimini çıkartın ve biraz bekleyip o şekilde işlem yapın. Elinize plastik eldiven giyerek statik veya kısa devre ihtimalini minimuma indirebilirsiniz. Kasayı açıp gereken işlemlerin hepsini düzgünce yaptıktan sonra gelelim nasıl macun işlemi yapıldığına. Normal bir havlu peçeteyle çip üzerindeki macunu düzgünce sildim. Bakır blokta da aynı şekilde nazikçe sildim. Sonra macunu tüm çipe yayacak şekilde kestim ve uyguladım. Ama eğer teknik bilginiz yoksa uğraşmayın derim. Ben internette 1 ay bu konu hakkında bilgi edindim. Temizlik videoları izledim ve o şekilde bildiklerimden yola çıkarak yaptım. Tavsiyem bildiğiniz iyi ve güvenilir bir bilgisayarcı varsa oraya götürün. Yoksa internette alper karadağ diye birisi vardı. YouTube kanalı var temizlik videoları çekiyor ve sipariş alıyordu. Oraya bilgisayarınızı yollayabiliyorsunuz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…