MSI Vector GP68 HX 13vh CS2'de 130 FPS'ye kadar düşüyor

HETIMI

Femtopat
Daha fazla  
Geçen hafta MSI Vector GP68 HX 13vh (i9 13980HX ve RTX 4080) bilgisayarını Vatan'dan teşhir ürünü olarak uygun fiyata aldım. Bilgisayarın kasasında herhangi bir sorun yok, ancak oyunlarda beklediğim performansı alamıyorum. Tüm sürücülerimi ve BIOS'umu güncelledim. CS2'de yüksek ayarda da düşük ayarda da 150-250 FPS aralığında değişiyor, ama YouTube'da bu değerlerin daha yüksek olduğunu görüyorum. Sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen hafta MSI Vector GP68 HX 13vh (i9 13980HX ve RTX 4080) bilgisayarını Vatan'dan teşhir ürünü olarak uygun fiyata aldım. Bilgisayarın kasasında herhangi bir sorun yok, ancak oyunlarda beklediğim performansı alamıyorum. Tüm sürücülerimi ve BIOS'umu güncelledim. CS2'de yüksek ayarda da düşük ayarda da 150-250 FPS aralığında değişiyor, ama YouTube'da bu değerlerin daha yüksek olduğunu görüyorum. Sebebi nedir?
Format atmanızı öneririm.

MSI Dragon Center'da cihaz dengeli modda kalmışsa onu yüksek performansa alır mısınız? Cihaz şarjda.

MSI Dragon Center'da cihaz dengeli modda kalmışsa onu yüksek performansa alır mısınız? Cihaz şarjda değilse şarja takın. Bir de sürücüleri nereden indirdiniz?

Cihazı şarjda kullanıyorum, performans modu AI Engine modunda kullanıyorum ve driverları MSI resmi sitesinden yükledim.

Hocam muhtemelen performans ayarlarında bir sorun veya işlemci/ekran kartında limitleme durumu vardır. sizdeki sistemle bahsettiğiniz fps ler çok düşük. Teşhir ürününü aldıktan sonra sistemi yeniden yüklediniz mi? Bir de hwmonitor veya throttlestop benzeri bir uygulama ile işlemci ce ekran kartı wattlarını kontrol eder misiniz? teşhir ürünü olduğu için limitleme yapılmış olabilir diye düşünüyorum.

merhaba hocam aynı cihazdan bendede var bendeki modeli 208TR ile bitiyor, en düşük ayarlarda Yoldaş modunda 250-300 civarında alıyorum.

FPS.png
GÖRÜNTÜ.png

GELİŞMİŞ GÖRÜNTÜ.jpg

@HETIMI

Ölüm maçında FPS 160'a düşüp 250 oluyor 300 oluyor saçma sapan birşey
ÖLÜM MAÇI.jpg

Sıcaklık değerleri bu şekilde Fanlar son hızda çalışıyor.

SICAKLIK.png

Son düzenleme:
Geri
Yukarı