MSI Vector GP68HX 13VH-227XTR vs ASUS ROG STRIX Scar 16 G634JZ-NM042 vs Acer Nitro Predator Helios

Vector'de alınabilir fena değil, Omen soğutma ve performans açısından biraz zayıf kalıyor buradaki modellere göre fakat GPU lazımsa düşünülebilir.

Vector'de alınabilir fena değil, Omen soğutma ve performans açısından biraz zayıf kalıyor buradaki modellere göre fakat GPU lazımsa düşünülebilir.
Rog'da mini LED var yani bu büyük bir fark gibi geldi ama coil whine sesi çok korkutuyor

Bir de sizce hangi satıcıdan almalıyım?

Scar 16'da muhtemelen daha az rastlanabilir diye düşünüyorum düz STRIX modellerine kıyasla cw.

Hepsiburada'nın kendisinden alınabilir.
Hepsiburada yorumlarından dolayı pek güvenemedim çok sakat yolluyorlar gibi geldi GPN ve Teknorya nasil sizce veya bu ikisi arasindan hangisini önerirsiniz

İkisi de benzer güvenilir satıcılar, Teknorya'dan sıkıntısız geldiğine dair yorumlar olmuş illa ikisinden biri seçilecekse düşünülebilir.
Aslında önemli olan iade süreci durumu fakat laptopta GPN'in çok az sattığını gördüm.

Aslında önemli olan iade süreci durumu fakat laptopta GPN'in çok az sattığını gördüm.
Hocam önerdiğiniz Scar 16'yı Teknoryadan aldım umarım memnun kalırım.

Paketleme ve Yurtiçi ile göndermeleri sebebiyle yaptım daha çok bu seçimi. Gpn ve Teknoryanın çok farkı olacağını düşünmüyorum. Hepsiburada ise hiçbir köpük, balon vs. kullanmadan dandirik bir kutuya koyup yolluyormuş ayrıca kullanılmış mal yolladıklarıyla alakalı yorumlar var(ben de inanamadım)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…