MSI Vector GP68HX 13VH-227XTR vs ASUS ROG STRIX Scar 16 G634JZ-NM042 vs Acer Nitro Predator Helios

Yani şimdi yok diyemem. Çok ufak bir uğultu duyuyorsun.
Asus'taki sese de baktım videolardan o kadar değil, asusunki rahatsız edecek düzeyde bence.

Bu arada ck2000nt kullanıyorum bunda biraz var. ck2012nt vardı iade ettim mesela onda hiç dikkatimi çekmedi.

Işık sızması bende vardı. Çok diyemem az buçuktu sol üst köşede ama biraz farkediliyordu, benimde biraz sinirimi bozdu açıkcası bu kadar para verince takıntılı oluyorsun ister istemez.
Bezel'i söktüm altına sızma kaybolacak şekilde ufacık bir kağıt koyup kapattım. Şu anda yok denecek kadar az.

Bendeki model ck2013nt olarak geçiyor bakalım belki bendekinde yoktur. MSI'da olup olmadığını bilmiyorum bu arada tek bildiğim şey şu bu seneki 4080 ve 4090 laptopların çoğunda Coil Whine olduğu. Bu Asus'dan önce de Acer'ın 4080'li modelini kullanmıştım ve onda da Coil Whine vardı tabii ki Asus kadar değildi.

Coil whine chrome de gezerken felan da oluyor muydu ve çok mu rahatsız ediyor du.

Hocam merhaba teknorya satıcısında sorun yaşadınız mı? Kargolama vs nasıldı? Ayrıca coil whine çok rahatsız ediyor mu?

Son düzenleme:
Aga turbo mod +ultimate mod nasıl oluyor?

Aga turbo mod +ultimate mod nasıl oluyor?
Anladım tamam : ) mux switch miş.

Hocam merhaba teknorya satıcısında sorun yaşadınız mı? Kargolama vs nasıldı? Ayrıca coil whine çok rahatsız ediyor mu?
Cw genelde sessiz modda çok kısa süreliğine oluyor.Düşün sessiz mod öyle birşey ki ultrada god of war oynarken fanlardan hemen hemen 0 ses geliyor ve 4080nin gücü 4060 seviyelerine geliyor.Sessiz mod gpu nun watını bellek hızlarını falan sessiz modda ısınmayacak şekilde düşürdüğü için ilk başta cw dediğimiz ses çok kısa süreliğine çıkıyor.

Gerçi uzun uzun yazmışım ama bendeki cihazda böyle belki diğerlerinde fazladır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…