yapmayawmero
Centipat
Daha fazla
Hocam çok fazla coil whine var diye duydum birde MSI sizce nasıl olur?Scar 16 dehşet bir şey, bütçe yetiyorsa Scar.
Hocam çok fazla coil whine var diye duydum bir de MSI sizce nasıl olur?
Şöyle bir 4090'lı laptopta buldum fakat 16 inç tercihim daha çok ve Omen serisine güvenemiyorum pek
Rog'da mini LED var yani bu büyük bir fark gibi geldi ama coil whine sesi çok korkutuyorVector'de alınabilir fena değil, Omen soğutma ve performans açısından biraz zayıf kalıyor buradaki modellere göre fakat GPU lazımsa düşünülebilir.
Hepsiburada yorumlarından dolayı pek güvenemedim çok sakat yolluyorlar gibi geldi GPN ve Teknorya nasil sizce veya bu ikisi arasindan hangisini önerirsinizScar 16'da muhtemelen daha az rastlanabilir diye düşünüyorum düz STRIX modellerine kıyasla cw.
Hepsiburada'nın kendisinden alınabilir.
Aslında önemli olan iade süreci durumu fakat laptopta GPN'in çok az sattığını gördüm.İkisi de benzer güvenilir satıcılar, Teknorya'dan sıkıntısız geldiğine dair yorumlar olmuş illa ikisinden biri seçilecekse düşünülebilir.
Hocam önerdiğiniz Scar 16'yı Teknoryadan aldım umarım memnun kalırım.Aslında önemli olan iade süreci durumu fakat laptopta GPN'in çok az sattığını gördüm.
Hocam çok fazla coil whine var diye duydum birde MSI sizce nasıl olur?
Şöyle bir 4090'lı laptopta buldum fakat 16 inç tercihim daha çok ve Omen serisine güvenemiyorum pek
Birde Scar 16'yı hangi satıcıdan almalıyım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.