- Makaleler
- 2
Daha fazla
İyi forumlar dostlar. 1 gün önce Logitech G213 klavye ve yanına da Logitech G102 mouse almayı düşünüyordum. Ancak biraz daha araştırınca karşıma MSI Vigor GK30 geldi. Gerek RGB aydınlatmasının kalitesi gerek mekanik hisli olması ilgimi çekti. Sizce bu klavye G213 yerine tercih edilir mi? Ek olarak marka uyumu olsun istiyorum ve fare olarak da MSI Clutch GM11 almayı düşünüyorum. Aranızda daha önce bunlardan herhangi biriyle tecrübesi olan varsa önerilere açığım.
Ek: Rampage Gamepower gibi markalarda bu fiyata mekanik var ancak mekanik olup olmaması benim için o kadar da önemli değil dostlar.
Şimdiden Teşekkürler.
Ürünler:
www.itopya.com
www.itopya.com
www.trendyol.com
www.itopya.com
Ek: Rampage Gamepower gibi markalarda bu fiyata mekanik var ancak mekanik olup olmaması benim için o kadar da önemli değil dostlar.
Şimdiden Teşekkürler.
Ürünler:
MSI Vigor GK30 Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye | ITOPYA
MSI Vigor GK30 Mekanik Hisli Türkçe RGB Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VIGOR GK30 ITOPYA'da.
MSI Clutch GM11 RGB Gaming Mouse | ITOPYA
MSI Clutch GM11 RGB Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile Clutch GM11 ITOPYA'da.
Logitech G G102 Lightsync Gaming Mouse Siyah RGB Kablolu 8000 DPI Fiyatı - Trendyol
logitech G G102 LightSync RGB Aydınlatmalı 8.000 DPI Kablolu Siyah Oyuncu Mouse - 910-005823 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
LOGITECH G213 PROGIDY KABLOLU GAMING KLAVYE | ITOPYA
LOGITECH G213 PROGIDY KABLOLU GAMING KLAVYE yüksek performans indirimli fiyat ve taksit seçenekleri ile ITOPYA'da.
Son düzenleyen: Moderatör: