MSI Vigor GK30'un yanına MSI mouse önerisi

Makaleler
2
Daha fazla  
İyi forumlar dostlar. 1 gün önce Logitech G213 klavye ve yanına da Logitech G102 mouse almayı düşünüyordum. Ancak biraz daha araştırınca karşıma MSI Vigor GK30 geldi. Gerek RGB aydınlatmasının kalitesi gerek mekanik hisli olması ilgimi çekti. Sizce bu klavye G213 yerine tercih edilir mi? Ek olarak marka uyumu olsun istiyorum ve fare olarak da MSI Clutch GM11 almayı düşünüyorum. Aranızda daha önce bunlardan herhangi biriyle tecrübesi olan varsa önerilere açığım.

Ek: Rampage Gamepower gibi markalarda bu fiyata mekanik var ancak mekanik olup olmaması benim için o kadar da önemli değil dostlar.
Şimdiden Teşekkürler.

Ürünler:

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet hocam ben de baktım ve gerçekten hoşuma gitti ikisi de. Aslında logi de çok kaliteli bir marka bir tanıdığım Logitech'in bir faresini tam 7 yıl kullandı ve sanırsam halen çalışıyor. Bu yüzden Logitech düşünmüştüm ama MSI'da kalitesiz sayılabilecek bir marka değil tabii ki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı