K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #1 Neredeyse aynı fiyatta olan MKW100'den daha iyi bir klavye. Güzel fiyata düşmüş. MSI Vigor GK50 Low Profile TR Q RGB Kailh Low Profile Switch Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Ayrıca indirimlerde gözüme çarpan bir ürün daha oldu. Bir süredir bu fiyatlarda gezen Sabre Pro da Gaming Gecesi özel 399TL olmuş. Eli büyük olanlar için düşük bütçede mantıklı bir ürün. Konuyu açarken mouse'un 23, klavyenin 11 stoku kalmıştı.
Neredeyse aynı fiyatta olan MKW100'den daha iyi bir klavye. Güzel fiyata düşmüş. MSI Vigor GK50 Low Profile TR Q RGB Kailh Low Profile Switch Mekanik Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Ayrıca indirimlerde gözüme çarpan bir ürün daha oldu. Bir süredir bu fiyatlarda gezen Sabre Pro da Gaming Gecesi özel 399TL olmuş. Eli büyük olanlar için düşük bütçede mantıklı bir ürün. Konuyu açarken mouse'un 23, klavyenin 11 stoku kalmıştı.
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.677 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #2 Klavye lüks duruyor. Mouseyi de kullanıyorum memnunum.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 20 Ocak 2023 #3 Tam da birkaç dakika önce bir konuda MKW100 önermiştim şansa bak. Neyse, güzel indirim sayılabilir. Alacaklara hayırlı olsun. Daha nice indirimlere.
Tam da birkaç dakika önce bir konuda MKW100 önermiştim şansa bak. Neyse, güzel indirim sayılabilir. Alacaklara hayırlı olsun. Daha nice indirimlere.