-Arasında kaldığım modeller;
1 -
Asus Strix Gtx970 / Arka Plaka Var +1 / Sessiz Fanlar +1
2 -
Msi Gtx970 / Üstün soğutma +1 / Arka Plaka Yok -1
3 -
Galax Gtx970 Ex Oc / Arka Plaka Var +1 / Üstün Boost Saat Hızı Performansı +1
-Bildiklerim;
Asus Strix 970 ile Msi Gtx970 arası performans çok fazla fark yok. Ancak Asus arka plakası ile Msi ise soğutması ile önde. Yazılım olarak Türkçe olması, tasarımı ve soğutması sebepli bana Msi daha yakın gelse de Asus arka plaka sebepli sağlamlık olarak daha iyi gibi geliyor. Bu iki model arasında çok aşırı bir fark yok bende farkındayım o yüzden gelelim esas merak ettiğim kısıma...
-Esas Merak Ettiğim Nokta;
Daha önce Galax model bir ekran kartı hiç kullanmadım ve marka hakkında neredeyse hiçbir bilgim yok
Ama performans olarak iyi bir kart olduğu söyleniyor. Fiyat olarak 3 modelde birbiriyle aynı fiyatta aşağı yukarı. Boost saat hızında diğer modellerden önde görünüyor ama bunun kartın oyun performansına etkisi ne kadardır tam bir bilgim yok
Ayrıca Msi modelinde olmayan arka plakaya sahip olduğunu da söylemem lazım
1 - Yazılımı nasıl ? Yazılım olarak Msi Afterburner kullananlar varmış. Bu ekran kartı için Msi'ın kendi yazılımı kullanılabilir mi ?
2 - Msi ve Asus modelleri açısından düşünüldüğünde; performans, ısı (özellikle yükte) ve ses olarak (özellikle yükte) nasıl ?
Ben bunları gördüm ve merak ediyorum. Sorular hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa çok iyi olur başka kişilere de yararı olur bence. Birde belirteyim yakın bütçedeki ekran kartlarını karşılaştırıyorum Hof bu listeye dahil değil çünkü 200tl kadar daha pahalı
Teşekkürler iyi geceler