MSI vs Galax vs Asus GTX 970?

Daha önce hiç inceleme yapmadım ama yapabilirsem tabii ki etiketlerim.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnceleme konusu açmazsam buraya yazarım ve sorularını cevaplarım.

Baktım genel olarak zotac yüksek görünüyor

Zotac veya Galax al.

Zotac düşünmüyorum. Galax'ın nasıl olduğunu öğrenmek için açtım konuyu zaten al demekle bir şey olmuyor Yorum için sağol genede.

İnceleme konusu açmazsam buraya yazarım ve sorularını cevaplarım.

Çok iyi olur Fotoğraf falan çekersen daha da iyi olur hatta

hocam ısı değerleri yük altında 75 derece idi ama benim oda koşulları yüzünden böyle olduğunu düşünüyorum çünkü odam her zaman sıcak kaloriferler yanar evde 27 cm filan olması lazım kartın kasa içerisinde biraz yer kaplıyor.

Deminden beri araştırıyorum kartı fena değil gibi görünüyor ama performansına dair karşılaştırmalar vs bulamadım ayrıca zotac ve evga hakkında pek bildim yok bilemiyorum
EVGA en iyi Nvidia kartları üretir, bilgin olsun.

Diğerleri arasında MSI'ı öneririm. Arka plaka kafanı karıştırıyor biliyorum ama o kadar da gerekli bir şey değil. Öyle ki; soğutma bloğu Asus'unki kadar ağır değil. Üstelik kartın iç kısmında, soğutma bloğunun altında bir plaka bulunuyor zaten. Mühendislerin hesaplamalarına göre yeterli olmuş anlaşılan

75 derece çok aşırı değil aslında Ne kadar süre çalışınca bu kadar ısınıyordu peki ben çok uzun saatlerde çalıştırırım pcyi çünkü

Evga üretiyor diyorsun hocamda ben şahsen evganın adını pek duymuyorum. Oda sappire gibi avrupa'da bilinen bir marka galiba daha çok Kartın iç kısmı değil hocam olay benim taşınma durumları fazla olabiliyor. Ayrıca kasayı yanıma alıp gitmem de gerekebilir bazı durumlarda, o yüzden o arka plaka yedek plan gibi benim için en ufak bir şey olsa kartı korur Msi ve Evga modellerde arka plaka yok ve pcb açık durumda ki bu beni rahatsız ediyor

Evga'nın bütün 970 modellerini alabilirsin.

Hımm teşekkürler yorum için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…