MSI, Windows 11 için Hazırladığı BIOS Güncellemelerini Yayınlamaya Başladı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
MSI MAG B550 Torpedo Anakart

Anakartlarını Windows 11 işletim sistemine hazırlayan MSI, ilk etapta belirli B550 ve B450 modelleri için BIOS dosyası sunuyor. MSI, B550 ve B450 anakartları için en yeni AMD AGESA 1.2.0.4 BIOS sürümünü yayınlayan ilk anakart üreticisi oldu. Güncel BIOS sürümleri, AMD’nin hazırladığı AGESA mikro kodları ve bazı ek değişikliklerle birlikte kullanıma sunuldu. AMD COMBOAM4v2PI 1.2.0.4 BIOS […]

Devamı: MSI, Windows 11 için Hazırladığı BIOS Güncellemelerini Yayınlamaya Başladı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Windows 11 ile BIOS güncellemesinin ne alakası var?

TPM ayarını etkinleștiremeyenler var, onlar için direkt varsayılan olarak etkin gelecek artık. Windows 11 için TPM gerekli. Sırf bu TPM ayağına da anakartları 11 uyumlu olarak gösteriyorlar. :)

TPM ayarını etkinleștiremeyenler var, onlar için direkt varsayılan olarak etkin gelecek artık. Windows 11 için TPM gerekli. Sırf bu TPM ayağına da anakartları 11 uyumlu olarak gösteriyorlar. :)

Benim bildiğim bir tek TPM yetmiyor. Benim anakartımda da TPM var. Ama işlemci desteklemiyor.

Benim bildiğim bir tek TPM yetmiyor. Benim anakartımda da TPM var. Ama işlemci desteklemiyor.

TPM, BIOS'ta bulunup da aktif olmayan bir ayar. İşlemci desteklemiyorsa BIOS ile işin yok zaten, o ayrı dünya. Biz var olan özelliğin aktif olmamasından dolayı kurulmayan bir olaydan bahsediyoruz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı