MSI X370 Gaming Pro Carbon Anakarta Uyumlu Sıvı Soğutucu Aparatları Nereden Temin Edilir?

djnemesis

Hectopat
Katılım
19 Mart 2018
Mesajlar
14
Merhaba arkadaşlar,

MSI X370 Gaming Pro Carbon anakartına sahibim, AMD Ryzen 2600x işlemci kullanıyorum. Lakin öyle bir anakarta sahibimki uyumlu olarak görünen işlemci sıvı soğutmalarının ayakları anakarta uyumlu olmuyor. İlk önce SilverStone Tundra TD02-E satın aldım ve işlemcinin ayakları uymadı. Bunun üzerine Vatan'a gittim ve anakartıma uyumlu sıvı soğutma alacağımı söyledim. Satış danışmanı Cooler Master Masterliquid 120 önerdi. Uyumlu olacağını söyledi. Lakin anakarta tam olarak uyumlu olmadı. Anakarta çapraz olarak bağlayabildim. Şu an o şekilde kullanıyorum. Ve işlemcinin sıcaklığından memnun değilim. Yayın yaptığım için sıcaklık 75 derecelere çıkıyor. Birkaç yayıncıyla sohbet ettim. Sıcakları yayın açıkken 55 derecelerde olduğunu söylediler.

Bunun üzerine ben de çapraz bağlantı yaptığım için verimli olarak soğutmadığını düşünmeye başladım. Biraz araştırdım. Sıvı soğutucuların ek aparatları oluyormuş. Silverstone Tundra sıvı soğutucuyu kullanmak istiyorum. Anakartıma uyumlu ek aparatları nereden temin edebilirim. İnternette araştırdım ama bulamadım.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Konu günceldir.
Yardımcı olacak kimse yok mu?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı