Çözüldü MSI X570-A Pro BIOS güncellenmesine rağmen yanlış çıkış tarihi yazıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fatihggk

Kilopat
Yer
Antalya
Herkese merhaba.
Bu model anakartı kullanıyorum: MSI X570-A Pro.
Kendi sitesinden son sürüm BIOS indirdim, kurdum fakat bir önceki BIOS tarihini gösteriyor.
2025-09-16 bu sürümü 2 kez kurmama rağmen 2025-09-11 bu tarihli BIOS sürümünü gösteriyor.

Dosya Ekleri

• 3.png
    31,9 KB · Görüntüleme: 22
  • 2.png
    2 KB · Görüntüleme: 21
Çözüm
BIOS'larin paketlendigi tarih ile yayınlandığı tarihler farklı olur, aradan geçen testler ve onaylanma süreçleri nedeniyle. Sürüm numaraları aynı mı = aynı, o halde bir problem yok. En güncel surumdesiniz.
BIOS'larin paketlendigi tarih ile yayınlandığı tarihler farklı olur, aradan geçen testler ve onaylanma süreçleri nedeniyle. Sürüm numaraları aynı mı = aynı, o halde bir problem yok. En güncel surumdesiniz.

Çözüm
Aynen öyle, aynı durum driver dosyalarında da oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…