MSI X570 Carbon Wi-Fi anakart internete bağlanmıyor

Cerberus5395

Hectopat
Yer
Rize
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
RAM
32 gb 3200mhz
SSD veya HDD modeli
512 gb m2 ssd 7000/3900mb
Ekran kartı
3080
Anakart
MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI
İşlemci
ryzen 5 5600
MPG X570 Gaming Pro Carbon Wi-Fi anakartı yeni aldım daha önce kablo ile internete bağlanıyordum bu kartı alınca kablo ile hiç bağlanamadım.
Wi-Fi'yi kapatıyorum bu sefer hiç internet gelmiyor Ethernet bağlı ama internet yok diyor.
Kablo falan yeni, anakartın arkasında ışığı da yanıyor.

Yardımcı olabilir misiniz?

Kontrol ettim bütün driverler yüklü ve güncel
Biostan bir ayar mı var acaba?

Son düzenleme:
MPG X570 Gaming Pro Carbon Wi-Fi anakartı yeni aldım daha önce kablo ile internete bağlanıyordum bu kartı alınca kablo ile hiç bağlanamadım.
Wi-Fi'yi kapatıyorum bu sefer hiç internet gelmiyor Ethernet bağlı ama internet yok diyor.
Kablo falan yeni, anakartın arkasında ışığı da yanıyor.

Yardımcı olabilir misiniz?

Windows'a yakın zamanda format attınız mı? Eğer atmadıysanız AMD chipseti günceller iseniz düzelme ihtimali var veya yanlış driver kurulumundan olabilir.

Windows'a yakın zamanda format attınız mı? Eğer atmadıysanız AMD chipseti günceller iseniz düzelme ihtimali var veya yanlış driver kurulumundan olabilir.
2 disk var birine format attım şuan kullandığıma dokunmadım. Yeni anakartı takınca zaten kendi driverler görüp otomatik MSİ Center falan indirdi. Diğer driverleri de kurdu.

1700746779348.png

Ethernet bağlı ama internet yok diyor.

Son düzenleme:
2 disk var birine format attım şu an kullandığıma dokunmadım. Yeni anakartı takınca zaten kendi sürücüler görüp otomatik MSI Center falan indirdi. Diğer sürücüleri de kurdu.

Eki Görüntüle 2027683
Ethernet bağlı ama internet yok diyor.

Kablosuzda sorun yok muydu? Yazınızda kablosuz da sorunlu sanmıştım. Ethernet portuna kablo taktığınızda arkadan herhangi bir ışık yanıyor mu? Aygıt yöneticisinde Ethernet aygıtı görünüyor mu? Bunları test ederseniz daha iyi olur ve anlayabiliriz sorunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı