MSI X570 GAMING Edge Wi-Fi Bluetooth veri aktarımı yapamıyor

selcukan43

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, konu başlığındaki anakarta sahibim. Wi-Fi ve Bluetooth anakart kullanıcıları varsa eğer anakartın Bluetooth sistemi üzerine bir sorum olacaktı. Bluetooth ile kulaklık vs. bağlıyorum, sıkıntı yok fakat telefondan vs. veri aktarımı yapamıyorum. Acaba anakartların Bluetooth sadece aygıt bağlanması üzerine mi inşa edildi yoksa veri aktarımı da yapabiliyor mu? Harici Bluetooth aparatımla aktarım yapabiliyorum fakat anakarttan yapamıyorum.

Sürücüleri kaldırıp anakartın websitesinden tekrar yükleyin. Daha sonra aşağıdaki komutu kullanın. Komutu uyguladıktan sonra da o pencerenin ekran alıntısını paylaşın. Bakalım SFC neler bulacak... SFC komutunun rehber linki de aşağıda mevcut. Sorun çözülürse bildirirsiniz. :)

Sürücüleri kaldırıp anakartın websitesinden tekrar yükleyin. Daha sonra aşağıdaki komutu kullanın. Komutu uyguladıktan sonra da o pencerenin ekran alıntısını paylaşın. Bakalım SFC neler bulacak... SFC komutunun rehber linki de aşağıda mevcut. Sorun çözülürse bildirirsiniz. :)
Bunu daha önce yapmıştım zaten

Dosya Ekleri

• 4.jpg
    4.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Benim ki de bağlanmıyor.

Hocam ben de durum şöyle telefonu bilgisayara bağladığım zaman bilgisayarda bağlandı telefonda ise bağlanmadı yazıyor fakat dosya aktarma işlemi yapmaya çalıştığımda hata vermiyor aktarma işlemini yapıyor.
Bir dosya göndermeyi denedim, gönderme başarısız diyor

Telefon bağlanamadı diyor zaten, sorun gidericide de paylaştığım gibi radyo alıcı denetleyici hatası veriyor düzeltiliyor diyor düzeltildi diyor tekrar çalıştırıyorum sorun gidericiyi yine aynı şeyi yapıyor hatayı gideremiyor işte.

Hocam aynı işlemi ben de yapayım dedim ne olacak diye sizde ki gibi yaptı bende de.
blth.PNG

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı