MSI X570 GAMING Edge Wi-Fi Bluetooth veri aktarımı yapamıyor

selcukan43

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, konu başlığındaki anakarta sahibim. Wi-Fi ve Bluetooth anakart kullanıcıları varsa eğer anakartın Bluetooth sistemi üzerine bir sorum olacaktı. Bluetooth ile kulaklık vs. bağlıyorum, sıkıntı yok fakat telefondan vs. veri aktarımı yapamıyorum. Acaba anakartların Bluetooth sadece aygıt bağlanması üzerine mi inşa edildi yoksa veri aktarımı da yapabiliyor mu? Harici Bluetooth aparatımla aktarım yapabiliyorum fakat anakarttan yapamıyorum.

Hocam aynı işlemi ben de yapayım dedim ne olacak diye sizde ki gibi yaptı bende de.
Eki Görüntüle 695293
Allah allah gerçekten tuhaf ya, her defasında tekrar bulup düzeltiyor değil mi ? Ama ben veri aktarımı yapamıyorum yapabilsem keşke, ha çok büyük eksiklik değil bi şekilde harici bluetooth aracım var onla hallederim ama anakartımda böyle teknoloji varken kullanamamak da canımı sıkıyor açıkcası
Bugün itibariyle sorunu çözmüş bulunuyorum, chipset sürücüsünü yeniledim, intel sürücüsünü generic adapter olarak ayarladım, regedit'te bulunan ilgili ayar kısmında 3 değerini pasif yaptım ve msi'ın sitesinden güncel wifi sürücüsünü yükledim (dikkat bluetooth değil), tekrar pasif yaptığım kısmı regedit (kayıt deftedi düzenleyicisi)'nden aktif yaptım bilgisayarı yeniden başlattım. Artık veri aktarımı yapabiliyorum. Ayrıca yeni gelen bios güncellemesi ile (1C2) bios da imleç takılma sorunum çözüldü :) ilgili konu açmıştım önceden buradan ulaşabilirsiniz. Arkadaşlar yaşadığım sorunları buraya yazmak istiyorum ki bir bilgisayarcı olarak herkese ne kadar faydam dokunursa o kadar mutlu oluyorum. İnşallah sorunu yaşayanların derdine derman olur bu çözümler, yine takıldığınız yer olursa yardımcı olmaya çalışırım her türlü.

Bios için yaşamış olduğum konunun linki

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı