MSI X99A Godlike anakart 106 derece

topyaysabri

Hectopat
Katılım
30 Mayıs 2016
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaslar. Uzun zamandir bilgisayarimin sicalik degerlerine bakmiyordum. Yazin gelmesi sebebiyle kontrol etmek istedim lakin farkli programlar ile baktim. İkilemde kaldim ve sizlere sorma geregi duydum. Ayriyetten kendim toplamis bulunmaktayim butun parcalari kendime sormadan da edemiyorum nerede hata yaptim diye :) Birinci yasina girmistir PC. Simdiden yapilacak yorumlar icin ayri ayri tesekkurler.

jpggg.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Selam.
Sisteminizde herhangi bir sorun yok. Corsair link programini silip guncel versionu kurunuz. Msi anakartlarda ordaki sicaklik islemci ile paralel sekilde yukselir. Su vaziyette islemcide asiri sicaklik gorunmuyor. Her ne kadar yuk altindaki sicakligi goremesekte islemcinin asiri yuksek bir sicakliga cikacagini dusunmuyorum.
Birde kucuk oneride bulunayim; ax1200i icin link programindaki configuration bolumunden custom secip egri olusturun ve apply deyin, 875-912 devir arasinda fani donsun. Malum havalar isindi her ne kadar fazla bir yuku olmasada serin olmasi iyidir. Fanin o aralikta donmesi power icindeki bilesenler icin onemlidir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı