MSI X99A Godlike anakart 106 derece

topyaysabri

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaslar. Uzun zamandir bilgisayarimin sicalik degerlerine bakmiyordum. Yazin gelmesi sebebiyle kontrol etmek istedim lakin farkli programlar ile baktim. İkilemde kaldim ve sizlere sorma geregi duydum. Ayriyetten kendim toplamis bulunmaktayim butun parcalari kendime sormadan da edemiyorum nerede hata yaptim diye Birinci yasina girmistir PC. Simdiden yapilacak yorumlar icin ayri ayri tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam.
Sisteminizde herhangi bir sorun yok. Corsair link programini silip guncel versionu kurunuz. Msi anakartlarda ordaki sicaklik islemci ile paralel sekilde yukselir. Su vaziyette islemcide asiri sicaklik gorunmuyor. Her ne kadar yuk altindaki sicakligi goremesekte islemcinin asiri yuksek bir sicakliga cikacagini dusunmuyorum.
Birde kucuk oneride bulunayim; ax1200i icin link programindaki configuration bolumunden custom secip egri olusturun ve apply deyin, 875-912 devir arasinda fani donsun. Malum havalar isindi her ne kadar fazla bir yuku olmasada serin olmasi iyidir. Fanin o aralikta donmesi power icindeki bilesenler icin onemlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…