MSI X99S GAMING 7 VS MSI Z97 GAMING 7

Biri DDR4 diğeri DDR3 destekli. DDR4 bir sistem toplamak daha pahalı olacaktır. Performans açısından ise çok çok afaki farklar yok aralarında. Tabiki X99S daha iyi ama, bence gerek yok şu aşamada. Bütçe nedir?

3000 MHz lik RAM takacağım [4x4] GTX 750 Ti STRIX, i7 4790K, COOLER MASTER V750 GOLD 80PLUS 750W, Seagate 3.5
2Tb Barracuda Sata 3.0 64Mb Cache 7200Rpm, Sistem kısaca böyle :) Soğutucu, kasa ya falan da bakacağım bi göriyim nasıl oturuyor :)
Biliyorum çok masraflı ama Üniversteye kadar beni idare eder bahanesiyle aldırıyorum :)
Bu arada DDR4 anakarta DDR3 RAM takabilir miyim ?

Yav ne yapak şimdi diğer tüm bileşenlerin güçlü olması şart !
Fakat 750 Ti şu an gayet yeterli bir ekran kartı bence, illaha da ultra grafikler istemiyorum zaten.
İstediğim oyunu oynayayim işerime bakiyim fln.

DDR4 sisteme DDR3 takamassın ayrıca ram alınca 3000 mhz'de çalışmayacak o teorik pratikte 1866 en fazla ben DDR4 kullanıyorum en fazla 3000 mhz'ye çıkıyorum

Bu arada DDR4 tercih kısmına gelecek olursak amaca göre yada zevke göre değişir oyuncu isen en mantıklısı z97 olacak senin için.

Ünlem işareti ile olmaz bu işler. Saçma sapan bir sistem oluyor o ekran kartı yüzünden bu sistem. Bu kadar para ver Ultra oynayama hiç mantıklı değil. Seçim senin yinede, kendin bilirsin. Yardım etmeye çalışıyoruz, agrasiflik yapıyorsun.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı