MSI Z170A GAMING M5 Anakartında USB BIOS FlashBack Desteği Var mı?

HoneyBadger

Kilopat
Dostlarım bende MSI Z170A GAMING M5 anakartı var, bu anakarta i5 7600K işlemci takmak istiyorum. Araştırdığım kadarıyla BIOS güncellemek gerekli. Bu BIOS güncellemesi de farklı sanırım. Technopat rehberlerinde ya 6. nesil bi işlemci takıp güncellemem gerektiğini ya da servise yollayıp güncelletmem gerektiği söyleniyor. İki seçeneği de şu an gerçekleştiremem, acaba bu kartta USB BIOS FlashBack desteği var mı ya da farklı bir çıkar yolu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Flashback desteği yok. Anakartı daha önceden kullandığınızda BIOS güncellemesi yaptınız mı?

O zaman diğer iki seçenekten birine mecbursunuz.

Aralarında fark olmazsa zaten farklı modeller olmazlardı Bütçeye göre özellik kısılması doğal.

Aralarında fark olmazsa zaten farklı modeller olmazlardı Bütçeye göre özellik kısılması doğal.
Bir sorum daha olacaktı MSI Türkiyede destek veriyor mu yoksa yurtdışına göndermek zorunda mıyım?
Edit: Destek veriyormuş servispoint.com sitesindeki adrese ürünü götürünce halledeceklerini söylediler bakıcaz artık.
Edit2: Garanti bittiği için bios güncellemesine 35$+KDV istiyorlar Allahım sen bana yardım et.
Edit3: 6. nesil bi işlemcisi olan, İstanbulda yaşayan yardımsever arkadaşlarımızdan bu garibana yardımcı olmak isteyen olursa çok mutlu olurum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…