Msı Z170A Gaming M5 Bios Güncelleme FWupd64.exe'' hatası

• Konuyu başlatan Dugty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.177

Dugty

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, MSI Live Update'e biosumun güncel sürümü geldi (1.80) fakat güncellemeyi kurarken ''FWupd64.exe'' hatasını alıyorum internette araştırtım ama kimse bu konuya değinmemiş yada böyle bir hatayla karşılaşmamışlar. (Bu arada kullandığım işletim sistemi : Windows 10 Pro x64 UEFI)

Live Update üzerinden BIOS güncellemesi yapmayın. BIOS'a girerek USB ile güncelleyin. Windows üzerinden yapılan güncellemelerde sorun çıkıp BIOS kullanılmaz hale gelebiliyor.

Kendi sitesine girip ilgili dosyayı indirin. Daha sonrasında Fat16 ya da FAT32 belleği formatlayarak içerisine atarak bios update yapın. Ayrıca MSI ile ilgili çok şikayet var bu bios konusunda. Teknik servise ulaşabiliseniz ki o da biraz muamma yine aynı işlemi önereceklerdir. Geçmiş olsun.

Teşekkürler. USB bellek ile güncelleme mi yapıp burayı bilgilendireceğim.

USB ile başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Konu kilitlenebilir. Tekrardan teşekkürler yardımlar için.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı