MSI Z17A Gaming M5 BIOS Ayarları Nasıl Yapılmalı?

Daha fazla  
Selam Technopat Sosyal kullanıcıları. MSI Z17A' nın BIOS ayarları nasıl yapılmalı? Cevaplarınızı bekliyorum dostlarım.

BIOS'un fotoğrafını atabilir misiniz acaba ? Ayrıca ne için ayar yapacaksınız, Ram overclocku mu yoksa işlemci mi ? Birşey yapmayacaksanız default ayarlarını bozmayın.

Buradan inceleyebilirsin;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bakın bilgisayarı henüz almadım eğer bilgisayarım kırılırsa diye önlem almak istiyorum 1 saniye sonrasının bile garantisi yok. Bu arada almak istediğim bilgisayar 6000TL PC toplama videosundaki PC söyleyeyim dedim.

Kırılırsa derken şu an kullandığım bilgisayardan bahsettim. Zaten ekranı kırık zor kullanıyorum. Espri yapacağınıza yardım etseniz?

Ya o değil diyorum şu anda bu yazıyı yazarken kullandığım bilgisayar diyorum o BIOS ayarları nasıl yapılmalıdır dediğim bilgisayarı henüz almadım ve kırıldı derken şu an bu yazıyı yazarken kullandığım bilgisayardan bahsettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…