MSI Z270 Gaming Pro Carbon Sisteme İşlemci Önerisi

Serdardem82

Hectopat
Daha fazla  
Aşağıda belirtmiş olduğum sisteme hangi İntel işlemciyi önerirsiniz? Genelde oynadığım oyun Point Blank ama sistemi kurduğum zaman CS:GO, GTA 5, Battlefield ve COD serilerini de oynarım. OC olayına ne kadar ihtiyaç duyarım gerek var mı? Sadece i5 7400 veya i5 7500 işimi görür mü? Yoksa OC yapılan i5 7600 K mı alsam bilemiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Sistem şöyle;
  • MSI Z270 Gaming Pro Carbon
  • Hyperx Savage 8 GB 2666 MHz (2 adet)
  • MSI Geforce GTX 1050 ( Yakın zamanda 1060 yapacağım.)
  • WD Blue 1 TB 7200 RPM HDD (SSD alacağım.)
  • Thermaltake Versa N23 Kasa + Thermaltake 700W 80 plus
  • BenQ RL 2455 1 ms monitör
Bu sistemi şimdiye kadar kuramamış olma sebebim arızalı parçalardır. Son olarak i5 7400 işlemci arızalı çıktı. Durum biraz karışık. Yeni bir işlemci almaya karar verdim, bu yüzden sizlere danışmak istedim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Overclock yapmayacaksan i5 7400 işini görecektir. K ibareli bir işlemci düşünüyorsan harici bir soğutma alman gerekecek. Bu da sana ek masraf çıkartacak. Ayrıca i5 7400, GTX 1060 için yeterli.

Overclock yapmayacaksan i5 7400 işini görecektir. K ibareli bir işlemci düşünüyorsan harici bir soğutma alman gerekecek. Bu da sana ek masraf çıkartacak. Ayrıca i5 7400, GTX 1060 için yeterli.
Kule tipi MSI marka soğutucu var elimde ama 7400 işimi görürse fazlasına gerek yok o zaman...

Peki 1070 ekran kartı içinde yeterli olur mu?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı