MSI Z370 GAMING PLUS vs ASUS TUF Z370-PLUS GAMING

Arkadaşlar bende MSI Z370 TOMAHAWK aldım, GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 1.35V Dual Kit Ram ile kullanıyorum. Ram frekansları 3000MHz görmüyor, bunun için XMP açmalı mıyım ?
Zararı olur mu ?
2133MHz görüyor bu frekans ile 3000MHz arasında çok fark var mı?
Tavsiyeniz ne olur ?
xmp yi aç bi dene istersen

arkadaşlar bu arada sistemi aldım 8600K z370 tomahawk aldım ve cooler master kasası ve corsair ram stokta olmadığı için corsair spec-04 ve kingston 2400mhz ramleri aldım aldığım gün bios güncellemeden format attım şimdi bios güncellesem bir sorun olur mu tekrar format gerekir mi

Kardeş 3000 MHZ alsan daha iyiymiş ama sorun değil pek. Hayırlı olsun bu arada.

Arkadaşlar bende MSI Z370 TOMAHAWK aldım, GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 1.35V Dual Kit Ram ile kullanıyorum. Ram frekansları 3000MHz görmüyor, bunun için XMP açmalı mıyım ?
Zararı olur mu ?
2133MHz görüyor bu frekans ile 3000MHz arasında çok fark var mı?
Tavsiyeniz ne olur ?

Hiçbir zararı olmaz BIOS'u güncelleyip XMP devreye sokun.

beyler bios güncelledim oc moda aldığımda fanlar 1624 rpm de sabitleniyor güncellemeden önce böyle olmuyordu oc moda alıp smart fanı devreye soksam bir sıkıntı olur mu yani fan yetersiz gelip ısınmadan dolayı işlemciye bir şey olur mu
bir diğer sorum soğutucu olarak cooler master hyper 212 evo var hız aşırtmayı nasıl ayarlamalıyım kendi oc modu 4.4ghz e kadar veriyor arttırmam gerekir mi ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı