mkayraklik
Centipat
ooo o zaman ben bu anakartı iade edeyimRadyatör, boru, fan ve sıvı soğutma pompası alman gerekiyor. Bunların kalitesine ve boyutuna göre fiyat değişebilir. Minimum 2000-2500TL kadar tutar.
ooo o zaman ben bu anakartı iade edeyimRadyatör, boru, fan ve sıvı soğutma pompası alman gerekiyor. Bunların kalitesine ve boyutuna göre fiyat değişebilir. Minimum 2000-2500TL kadar tutar.
evet dediğiniz gibi yapacağım artık. Teşekkürlerİade ederseniz maddi açıdan iyi olur. 1500-2000 lira aralığındaki ekran kartlarından alıp yanına 280 veya 360mm sıvı soğutma alabilirsiniz.
O anakart tamamen custom sıvı soğutma için yapılmış. Bunu kurabilecek bütçeye sahip değilseniz bence de iade etmek daha mantıklı olur.O zaman ben bu anakartı iade edeyim![]()
VRM’ler soğumaz ve büyük ihtimal OC yapamazsın hatta işlemci bence tam performans çalışmaz.kutudan çıkarken takılı olarak çıkmıyor ayrı çıkıyor bunu takmayıp normal sıvı soğutucu takarsam ne olur ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.