Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2013 #11 Recep Baltaş dedi: Bugün size bir hediyem olacak! Genişletmek için tıkla... Baya merak ettim. Sistem toplama videosu olabilir mi ?
Recep Baltaş dedi: Bugün size bir hediyem olacak! Genişletmek için tıkla... Baya merak ettim. Sistem toplama videosu olabilir mi ?
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2013 #12 Ya video olduğunu yeni gördüm, yazılı inceleme zannettim sabahtan okumuyorum konuyu. Başlığı Video İnceleme olarak değiştirin bence.
Ya video olduğunu yeni gördüm, yazılı inceleme zannettim sabahtan okumuyorum konuyu. Başlığı Video İnceleme olarak değiştirin bence.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 26 Mart 2013 #13 mevsres dedi: Ya video olduğunu yeni gördüm, yazılı inceleme zannettim sabahtan okumuyorum konuyu. Başlığı Video İnceleme olarak değiştirin bence. Genişletmek için tıkla... Valla bu bana yazıyı baştan sona okumaya tenezzül bile etmediğini gösterir ki çok vahim bir durum Her şeyi geçtim, sayfa açılır açılmaz dakika ibareleri var... Kötü...
mevsres dedi: Ya video olduğunu yeni gördüm, yazılı inceleme zannettim sabahtan okumuyorum konuyu. Başlığı Video İnceleme olarak değiştirin bence. Genişletmek için tıkla... Valla bu bana yazıyı baştan sona okumaya tenezzül bile etmediğini gösterir ki çok vahim bir durum Her şeyi geçtim, sayfa açılır açılmaz dakika ibareleri var... Kötü...
mevsres Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2012 Mesajlar 6.392 Makaleler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2013 #14 Yazılı incelemeyi okurum ilgilendiğim bir şey olsa, fakat o MSI anakart pek ilgi alanımda değil. Fakat video inceleme olunca izlenir.
Yazılı incelemeyi okurum ilgilendiğim bir şey olsa, fakat o MSI anakart pek ilgi alanımda değil. Fakat video inceleme olunca izlenir.