MSI Z77A-GD55 yerine anakart tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anakartımı iade ettim. Gelecek hafta sonu alacağım ROG u ve GTX 770 DirectCU II yu :)

MicroATX olması bence sorun değil, SLI veya CF düşünmüyorum.
Ekran kartı içinse yeni AMD serilerini bekleyeceğim, GTX 780'den hızlı olan GTX 770 fiyatına satılacak :)
Uzun süredir zaten kasa boş durdu, bu kadar bekledim biraz daha beklerim.

Çok beklersin o zaman. :)
Evet en az 3 ay :D Ne yapalım Asus GTX 770 DirectCU II'nun fiyatı uçtu, ayrıca o kadar para verip bütün oyunları Ultra ayarlarda oynamayacaksam bir anlamı kalmıyor.
O yüzden yeni AMD serilerini bekleyeyim, hem bütçem yükselir. Hemde almışken çok iyi bir kart alırım.
Geçen DHde birini gördüm 3770k ve GD-65 parçalarını daha düşük parçalarla değiştirmek istemiş ve AMD 8150 le falan değiştirmişti :D
Böyle biri denk gelirse işlemcimide 3770k yaparım :)

HD 7970 nerede GTX 680'i geçiyor? Sadece GHz Edition var o aynı performansı veriyor biraz geçiyor GTX 680'i ve diğer HD 7970'lerden çok daha pahalı, noormalde HD 7970 GTX 680'den daha ucuzdur. Ama GHz edition GTX 680 ile neredeyse yanı fiyata satılıyor. :D

HD 7970 nerede GTX 680'i geçiyor? Sadece GHz Edition var o aynı performansı veriyor biraz geçiyor GTX 680'i ve diğer HD 7970'lerden çok daha pahalı, noormalde HD 7970 GTX 680'den daha ucuzdur. Ama GHz edition GTX 680 ile neredeyse yanı fiyata satılıyor. :D
İnsanın iştahını kaçırıyorsun yahu :D Neyse bakalım, ekran kartı için şuan beklemedeyim.
Belki bende GTX 780 alırım. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı