SenUyurken
Kilopat
Daha fazla
Merhaba Arkadaşlar ;
Forumdaki Recep beyin videolarını defalarca izledim. Bios Ayarlarını yaptım.
OS X Mavericks 10.9.5 usb sandisk e yazdırdım.
Sistemi bbot ettim. Resimdeki yere kadar geliyorum sorunsuz.
Fakat ne yaptımsa burayı geçemedim. Bott install en solk bastakını denedim aynı yere bu resme geldim.
İkinci secenekteki clover uefi denedim yine aynı yere geldim. Sonra Recep beyin Chameleon dediği ikinci boot seçeneğini deneyim dedim loncasız olan yine olmadı.
Ekran kartını söktüm alternatifleri denedim olmadı. Hep Bu pencerede kalıyorum...
Sonra win8 e geceyim dedim win 8 açılmadı. Sehll64 diye dos ekranı geliyor . Ne yapacağımı bilemedim şu an win8 olarak tekrar format attım makınaya. Şu an sizden yardım bekliyorum.
Şu anda İATKOS ML3U yu indiriyorum. Birde onu denyecem. 4 saat var su an inmesine
Yardımcı olursanız sevinirim.
Not : Anakartın onbord VGA intel kaç bilmiyorum...
- Anakart : MSI z97 Mate
- İşlemci : İntel G3258
- Ekran kartı : Ati Radeon HD5670
Forumdaki Recep beyin videolarını defalarca izledim. Bios Ayarlarını yaptım.
OS X Mavericks 10.9.5 usb sandisk e yazdırdım.
Sistemi bbot ettim. Resimdeki yere kadar geliyorum sorunsuz.
Fakat ne yaptımsa burayı geçemedim. Bott install en solk bastakını denedim aynı yere bu resme geldim.
İkinci secenekteki clover uefi denedim yine aynı yere geldim. Sonra Recep beyin Chameleon dediği ikinci boot seçeneğini deneyim dedim loncasız olan yine olmadı.
Ekran kartını söktüm alternatifleri denedim olmadı. Hep Bu pencerede kalıyorum...
Sonra win8 e geceyim dedim win 8 açılmadı. Sehll64 diye dos ekranı geliyor . Ne yapacağımı bilemedim şu an win8 olarak tekrar format attım makınaya. Şu an sizden yardım bekliyorum.
Şu anda İATKOS ML3U yu indiriyorum. Birde onu denyecem. 4 saat var su an inmesine
Yardımcı olursanız sevinirim.
Not : Anakartın onbord VGA intel kaç bilmiyorum...
Son düzenleyen: Moderatör: