MSI Z97 PC Mate ve G3258 Mavericks Kurulumu

SenUyurken

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar ;

• Anakart : MSI z97 Mate
  • İşlemci : İntel G3258
  • Ekran kartı : Ati Radeon HD5670

Forumdaki Recep beyin videolarını defalarca izledim. Bios Ayarlarını yaptım.
OS X Mavericks 10.9.5 usb sandisk e yazdırdım.
Sistemi bbot ettim. Resimdeki yere kadar geliyorum sorunsuz.

Fakat ne yaptımsa burayı geçemedim. Bott install en solk bastakını denedim aynı yere bu resme geldim.
İkinci secenekteki clover uefi denedim yine aynı yere geldim. Sonra Recep beyin Chameleon dediği ikinci boot seçeneğini deneyim dedim loncasız olan yine olmadı.
Ekran kartını söktüm alternatifleri denedim olmadı. Hep Bu pencerede kalıyorum...

Sonra win8 e geceyim dedim win 8 açılmadı. Sehll64 diye dos ekranı geliyor . Ne yapacağımı bilemedim şu an win8 olarak tekrar format attım makınaya. Şu an sizden yardım bekliyorum.
Şu anda İATKOS ML3U yu indiriyorum. Birde onu denyecem. 4 saat var su an inmesine

Yardımcı olursanız sevinirim.

Not : Anakartın onbord VGA intel kaç bilmiyorum...

CLover bootloader.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
G3258 Pentium olduğundan doğrudan boot etmez. Fake CPUID girmeniz gerek Options altından.

Merhaba Recep Bey ; @Recep Baltaş

Fakecpuid
options tan giriyorum. Kurulum başarılı bir şekilde bitiyor. Sonra
diskten boot etmek istediğimde veya usbden boot etmek istediğimde her
defasında FAKECPUID girmezsem sistem açılıyor. Girdiğim zaman sorun
yok.. Neyse dedim sizin videodaki ayarları aynen yapıyım dediğim.
Clover configaration dan diskteki veya usb deki config.plist dosyası
pasif durumda açamıyorum. Videodaki 3.19 versiyonunuda bulamadım...
Kabaca kurulum tamamlıyorum. Fakat bu FAKECPUID kalıcı olarak nasıl
ayarlarım. Her defasında FAKECPUID girmek istemiyorum...
Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...

Arkadaşlar kaç kez sildim kurdum. Ama Sorunum aynı. Başka bir bilen yokmu bu FAKECPUID olayını.
Teşekkür ederim.

MSI H81I/Pentium G3258/PNY Geforce GT 430/10.8.5 *NO DSDT!* Fully working! everything! - Burada G3258 lie başarılı kurulum yapmış ve kullanabiliyor, kernel yaması konu içerisinde ekte zamanım olmadığı için ekleyemedim ama buraya gözatabilirsin.

Çok Teşekkür ederim. Hemen Deneyeceğim. Sonucu burdan yazarım...

Malesef olmadı arkadaşım. Ekteki kernel dosyasını indirdim. Kext vizard ile yukledim. Fakat yine boot etmedi.
@HasanHüseyin , [URL='https://www.technopat.net/sosyal/%C3%BCye/1/']@Recep Baltaş[/URL]

Arkadaşlar Hala Yardımlarınızı bekliyorum. :(
Bu FAKECPUID nasıl kalıcı yaparım. Her defasında elle girmek zorunda kalıyorum. Usb olmadanda boot ekranına gelemiyorum.

Config.plist Dosyasına nette bulduğum bir kaç kodu girdim. Bilinçli olarak değil tabi.. Deneme yanılma yolu ile config.plist dosyasının altına , üstüne , ortasına ekleyip tek tek denedim Ama Nafile en azından bu kodun config dosyasında nereye nasıl yerleştirsem kalıcı olur acaba..

Kod : <key>KernelAndKextPatches</key>
<dict>
<key>FakeCPUID</key>
<string>0x010676</string>

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı