MSÜ deniz harp okulu AYT ile ne kadar sıralama gerekir?

Hocam hiçbir şey bilmeyip insanları yanlış yönlendirme. Geçen sene mülakatlara gidip dho adp sıralamam yüzünden giremeyen biri olarak cevaplıyım. Öncelikle aktif, pasif yazısı belirlenirken MSÜ sınavına bakılıyor ve 130bin sayısal sıralama ile DHO ve KHO büyük ihtimal aktif yazar. Eğer ikisi de aktif yazarsa sen iki okul için aynı mülakata giriyorsun. Tüm aşamaları başarılı geçersen senin adp puanın hesaplanıyor. DHO ve KHO için ayrı ayrı adp açıklanıyor. Diyelim sen dho nu KHO'nun önüne yazdın o zaman adp sıralamalarında senin dho sıralaman dho için yeterli ise seni dhoya çağırırlar ama senin adp deniz harp okulu tutmuyor ama Kara Harp Okulu'nu tutuyor ise Kara Harp Okulu'na çağırılar. Umarım yardımcı olmuşumdur. Bir de emin olmadığınız konularda insanların hayatını etkileyecek yanlış bilgiler vermeyin.

Güzel sallamışsınız hocam tebrik ederim.

Hocam insanları yanlış bilgilendiriyosun. Bu üç okulunda adp puanları farklıdır. Örneğin arkadaş YKS'de 130k sıralama yaptı diyelim hava 1 deniz 2 kara 3.sırada. Havadaki adpsi 800 denizdeki adp 600 karadaki 400 olur (sayıları örnek vermek için sallıyorum) en son çağrımlarda hava mesela 500 adp ile kapattı bu arkadaşı otomatik olarak denize atar denizdede 599 la kapattı diyelim karaya atar yani hala yerleşme fırsatı var. Tabii bu adpde spor ve mülakat da etkili.

Güzel sallamışsınız hocam tebrik ederim.

Cahil özgüveni diye bir şey var. Hocam bir dahakine bilmiyorsan bilmiyorum de. Bilmediğin konuda da konuşma.

Hocam bu arkadaş sanırsam rakip elemeye çalışıyor veya sorunlu birisi.

Cahil özgüveni diye bir şey var. Hocam bir dahakine bilmiyorsan bilmiyorum de. Bilmediğin konuda da konuşma.

Hocam bu arkadaş sanırsam rakip elemeye çalışıyor veya sorunlu birisi.

Vallahi haklisin ya ben zaten pek inanmamistim onun dedigine bayağı iyi ozetlemissin bu arada kanka teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…