MSÜ Hava Harp Okulu için hangi konuları çalışmalıyız?

Bana siz çok abarttınız gibi geliyor şurada sadece 1 sene eksiğim var 12. Sınıfta sayısala abanacağım zaten hadi ilk sene kazanamadım sonraki seneye kadar 2 sene dershaneye giderim.
Siz kazanmayınca cebimize para girmeyecek merak etmeyin, umarım kazanırsınız. Sadece zannettiğiniz kadar kolay olmadığını söylüyoruz, ben kendim 1 sene çalıştım 24 bine girdim. Düzenli çalışırsanız olmayacak şey değil elbet. 🙂

Siz kazanmayınca cebimize para girmeyecek merak etmeyin, umarım kazanırsınız. Sadece zannettiğiniz kadar kolay olmadığını söylüyoruz, ben kendim 1 sene çalıştım 24 bine girdim. Düzenli çalışırsanız olmayacak şey değil elbet. 🙂
Şöyle bir karar aldım hocam 11. Sınıfım bildiğin üzere bu yaz tatili gerek dershane gerek özel dersler olsun çok sıkı bir çalışma planı yapacağım konuları tamamlayıp önümüzdeki sene sayısaldan devam edeceğim en doğru karar bu olur şu anda eşit ağırlıkta yeterince zaman kaybım olmadan geçmeliyim sayısala

Bana siz çok abarttınız gibi geliyor şurada sadece 1 sene eksiğim var 12. sınıfta sayısala abanacağım zaten hadi ilk sene kazanamadım sonraki seneye kadar 2 sene dershaneye giderim.

Hocam inşallah kazanırsınız sadece çok küçümsediğinizi söyledim çünkü ben MSÜ'nün DHO mülakatlarına girdim ve hep küçümseyenler sınavda elenmese bile spor veya sözlüde elenip gitti.

Hocam inşallah kazanırsınız sadece çok küçümsediğinizi söyledim çünkü ben MSÜ'nün DHO mülakatlarına girdim ve hep küçümseyenler spor veya sözlüde elenip gitti.
hocan aslında küçümsemiyorum aksine gözümde büyütüp kendimi psikolojik olarak çıkmaza sokmamaya çalışıyorum en önemlisi psikolojik olarak hazırlanmak

Şöyle bir karar aldım hocam 11. Sınıfım bildiğin üzere bu yaz tatili gerek dershane gerek özel dersler olsun çok sıkı bir çalışma planı yapacağım konuları tamamlayıp önümüzdeki sene sayısaldan devam edeceğim en doğru karar bu olur şu anda eşit ağırlıkta yeterince zaman kaybım olmadan geçmeliyim sayısala
Mantıklı mı sence hocam

Son düzenleme:
@fenr1rr ben 11. sınıf yazında geometriyi bitirmiştim ki sene içinde çok faydasını görmüştüm, sene içinde geometri çalışacak zaman olmuyor. 11 biyolojisini 12. sınıftayken canım sıkıldıkça çözerek bitirmiştim, sistemlerden özet çıkartarak ilerlemiştim ama siz kendinize nasıl uygun görüyorsanız o şekilde ilerleyin özet çıkartmak herkeste iyi bir şey olmayabiliyor. Kimyayı hiç sevmiyordum ki hala sevmiyorum şükür ki bölümümde yok zaten, son 1 ay kala abanıp 2 senenin kimyasını halletmiştim ama siz denemeyiniz 1 haftamı komple kimyaya vermiştim. 11'den beri düzenli olarak çalıştığım tek ders fizikti zaten onun da ekmeğini çok güzel yedim sınavda. Hocalarınıza danışarak ilerlerseniz, düzenli de çalışırsanız yapabilirsiniz.

Biyoloji ve geometri çok nankör dersler bu arada sürekli tekrar etmenizi öneririm. 🙂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı