MSÜ için göz sağlığı değerleri nasıl?

Metehan12342

Kilopat
Merhaba, yaklaşık 2 ay önce MSÜ için gözümü çizdirmiştim anlık olarak değerler böyle. Bu değerler bir sorun oluşturur mu?

1678927169204.png

1678927202442.png

Son düzenleyen: Moderatör:
1.25'e 1 derece miyopsun doktorunla görüştün mü normalde bu kadar yüksek olmaması lazım. Bu arada yaşın kaç?
18 yaşındayım doktorum bir sorun olmayacağını söyledi ama buraya da yazayım demiştim

1.25'e 1 derece miyopsun doktorunla görüştün mü normalde bu kadar yüksek olmaması lazım. Bu arada yaşın kaç?

Aradaki farkı esas aldıklarını söylüyordu göz doktorum öyle olmuyor mu?

18 yaşındayım doktorum bir sorun olmayacağını söyledi ama buraya da yazayım demiştim

Aradaki farkı esas aldıklarını söylüyordu göz doktorum öyle olmuyor mu?
Yanlış bakmışım Miyop 0.25 ama iki gözdede astigmatın duruyor. MSÜ için değerler nedir bilmiyorum ama başarılı bir ameliyat geçirmemişsin.

Yanlış bakmışım Miyop 0.25 ama iki gözdede astigmatın duruyor. MSÜ için değerler nedir bilmiyorum ama başarılı bir ameliyat geçirmemişsin.
nasıl okuyorsun anlatabilirsen çok mutlu olurum ameliyat konusunda bir gözüm 5 diğeri 6 idi yanlış hatırlamıyorsam tamamen sıfırlamanın imkansız olduğunu söylemişlerdi

1-png.1330156

değerler bu şekilde msü için

Miyop olarak sıkıntın kalmamış ama astigmatın var şuan 1 ve 1.25 derece. Eğer gözün öncesinde çok yüksekse normal olabilir. Paylaştığın şeye göre MSÜ'ye girebilirsin sıkıntı yok.

Miyop olarak sıkıntın kalmamış ama astigmatın var şu an 1 ve 1.25 derece. Eğer gözün öncesinde çok yüksekse normal olabilir. Paylaştığın şeye göre MSÜ'ye girebilirsin sıkıntı yok.

1.25 derece diyorsunuz lakin paylaştığım yönetmelikte 1 dahil yazıyor o sorun oluşturmuyor mu? (yanlışım varsa ya da saçma sapan yazıyorsam affola benim için hayati bir önem taşıyor bunlar şu an)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı