3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 27 Mart 2022 #51 @Abdullah_Kadir eğer yeterince kitap bitirdiyseniz bol bol deneme çözerek soru şekli görmeniz gerekiyor.
@Abdullah_Kadir eğer yeterince kitap bitirdiyseniz bol bol deneme çözerek soru şekli görmeniz gerekiyor.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 27 Mart 2022 #52 ItsAllGoodman dedi: Bunu mantık yürüterek yaptım ben. 3'ü 19. yüzyılda 1'1 15. yüzyıldandı. Genişletmek için tıkla... Sosyaldeki Ekonomik buhran sorusunu ne yaptın? Ben Islahat sorusunu boş bıraktım. 333365 dedi: @Abdullah_Kadir eğer yeterince kitap bitirdiyseniz bol bol deneme çözerek soru şekli görmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum bunun eksikliğini yaşadım maalesef.
ItsAllGoodman dedi: Bunu mantık yürüterek yaptım ben. 3'ü 19. yüzyılda 1'1 15. yüzyıldandı. Genişletmek için tıkla... Sosyaldeki Ekonomik buhran sorusunu ne yaptın? Ben Islahat sorusunu boş bıraktım. 333365 dedi: @Abdullah_Kadir eğer yeterince kitap bitirdiyseniz bol bol deneme çözerek soru şekli görmeniz gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle katılıyorum bunun eksikliğini yaşadım maalesef.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.778 Makaleler 2 Çözümler 14 27 Mart 2022 #53 Abdullah_Kadir dedi: Sosyaldeki ekonomik buhran sorusu. Genişletmek için tıkla... Sorulan soru 1929 ABD kara perşembe(büyük buhran) olayı mı?
Abdullah_Kadir dedi: Sosyaldeki ekonomik buhran sorusu. Genişletmek için tıkla... Sorulan soru 1929 ABD kara perşembe(büyük buhran) olayı mı?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.275 Makaleler 3 Çözümler 197 27 Mart 2022 #54 Abdullah_Kadir dedi: Sosyaldeki Ekonomik buhran sorusunu ne yaptın? Genişletmek için tıkla... MTÜ'nün kurulması. Bunun ekonomiyle ilgisi yoktu. Yeniçocuk dedi: Sorulan soru 1929 ABD kara perşembe(büyük buhran) olayı mı? Genişletmek için tıkla... "Hangisi Büyük Buhran dolayısıyla oluşan durumu aşmak için yapılanlardan değildir?" idi soru.
Abdullah_Kadir dedi: Sosyaldeki Ekonomik buhran sorusunu ne yaptın? Genişletmek için tıkla... MTÜ'nün kurulması. Bunun ekonomiyle ilgisi yoktu. Yeniçocuk dedi: Sorulan soru 1929 ABD kara perşembe(büyük buhran) olayı mı? Genişletmek için tıkla... "Hangisi Büyük Buhran dolayısıyla oluşan durumu aşmak için yapılanlardan değildir?" idi soru.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.778 Makaleler 2 Çözümler 14 27 Mart 2022 #55 Herkese tekrardan başarılar. Umarım istediğiniz gibi olur sonuçlar.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.749 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2022 #56 ItsAllGoodman dedi: Konuyu görmesem sınavı kaçıracaktım. Zaman hızlı geçiyor. Genişletmek için tıkla... Forum yine kurtardı hocam
ItsAllGoodman dedi: Konuyu görmesem sınavı kaçıracaktım. Zaman hızlı geçiyor. Genişletmek için tıkla... Forum yine kurtardı hocam
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 27 Mart 2022 #57 @Abdullah_Kadir neyse bakalım. Şimdi halleder, inşallah TYT'de daha iyi bir sonuç çıkartırsınız.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 27 Mart 2022 #58 ItsAllGoodman dedi: MTÜ'nün kurulması. Bunun ekonomiyle ilgisi yoktu. "Hangisi Büyük Buhran dolayısıyla oluşan durumu aşmak için yapılanlardan değildir?" idi soru. Genişletmek için tıkla... Cevap MTÜ değilmiş cevap ben de onu işaretlemiştim. 333365 dedi: @Abdullah_Kadir neyse bakalım. Şimdi halleder, inşallah TYT'de daha iyi bir sonuç çıkartırsınız. Genişletmek için tıkla... İnşallah diyeyim bir yanlışlık yoksa 77.5 net çıkacak.
ItsAllGoodman dedi: MTÜ'nün kurulması. Bunun ekonomiyle ilgisi yoktu. "Hangisi Büyük Buhran dolayısıyla oluşan durumu aşmak için yapılanlardan değildir?" idi soru. Genişletmek için tıkla... Cevap MTÜ değilmiş cevap ben de onu işaretlemiştim. 333365 dedi: @Abdullah_Kadir neyse bakalım. Şimdi halleder, inşallah TYT'de daha iyi bir sonuç çıkartırsınız. Genişletmek için tıkla... İnşallah diyeyim bir yanlışlık yoksa 77.5 net çıkacak.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.275 Makaleler 3 Çözümler 197 27 Mart 2022 #59 Abdullah_Kadir dedi: Cevap MTÜ değilmiş cevap ben de onu işaretlemiştim. Genişletmek için tıkla... Neymiş peki? Ve kim veriyor cevabı? Sınavdan çıkalı 3 saat oldu daha.
Abdullah_Kadir dedi: Cevap MTÜ değilmiş cevap ben de onu işaretlemiştim. Genişletmek için tıkla... Neymiş peki? Ve kim veriyor cevabı? Sınavdan çıkalı 3 saat oldu daha.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 27 Mart 2022 #60 ItsAllGoodman dedi: Neymiş peki? Ve kim veriyor cevabı? Sınavdan çıkalı 3 saat oldu daha. Genişletmek için tıkla... Cevaplar yayınlandı.
ItsAllGoodman dedi: Neymiş peki? Ve kim veriyor cevabı? Sınavdan çıkalı 3 saat oldu daha. Genişletmek için tıkla... Cevaplar yayınlandı.