Merhaba arkadaşlar. Bugün göz doktoruna gittim ve 0.50 solumda 0.50 sağımda olmak üzere astigmatım olduğunu söyledi. İlerlediği zaman lazer ameliyatı olmayı düşünüyorum. MSÜ kontrolünde anlaşılmazsa sonradan Hava Kuvvetleri'nde sorun çıkarır mı?
Yani hocam 0.50 çok yüksek değil ama faydalı olabilir miyim bilmiyorum. Gerçi onlar benden fazla düşünüyorlardır.Hava kuvvetlerine giremezsin lazer ameliyatı olursan. Hem sistemden görünür hem de anlaşılır. O göz derecelerini neden sorun ediyorsun ? Geçebilirsin sağlıktan sorun olmaz ama ilerleme durumu olursa onu bilemem.
Göz keskinliğine baktı mı hekim ?Yani hocam 0.50 çok yüksek değil ama faydalı olabilir miyim bilmiyorum. Gerçi onlar benden fazla düşünüyorlardır.
Hayır hocam.Göz keskinliğine baktı mı hekim ?
Merhaba arkadaşlar. Bugün göz doktoruna gittim ve 0.50 solumda 0.50 sağımda olmak üzere astigmatım olduğunu söyledi. İlerlediği zaman lazer ameliyatı olmayı düşünüyorum. MSÜ kontrolünde anlaşılmazsa sonradan Hava Kuvvetleri'nde sorun çıkarır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.