Volmestro Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 187 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #1 Merhaba, benim üst taraftaki köpek dişlerim biraz öndeler, onun dışında dişlerim normal. Bu sorun yaratır mı mülakatta? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2025
Merhaba, benim üst taraftaki köpek dişlerim biraz öndeler, onun dışında dişlerim normal. Bu sorun yaratır mı mülakatta?
polat2141 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1.644 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #2 Volmestro dedi: Merhaba, benim üst taraftaki köpek dişlerim biraz öndeler, onun dışında dişlerim normal. Bu sorun yaratır mı mülakatta? Genişletmek için tıkla... Aşırı derece değilse çok fark edilmiyorsa sorun olmaz ama tabii oradaki heyetin bileceği iş biraz.
Volmestro dedi: Merhaba, benim üst taraftaki köpek dişlerim biraz öndeler, onun dışında dişlerim normal. Bu sorun yaratır mı mülakatta? Genişletmek için tıkla... Aşırı derece değilse çok fark edilmiyorsa sorun olmaz ama tabii oradaki heyetin bileceği iş biraz.
Volmestro Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 187 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #3 polat2141 dedi: Aşırı derece değilse çok fark edilmiyorsa sorun olmaz ama tabii oradaki heyetin bileceği iş biraz. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde Dosya Ekleri IMG_20250416_104731.jpg 100 KB · Görüntüleme: 30
polat2141 dedi: Aşırı derece değilse çok fark edilmiyorsa sorun olmaz ama tabii oradaki heyetin bileceği iş biraz. Genişletmek için tıkla... Şu şekilde
polat2141 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1.644 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #4 Hocam konusurken sıkıntı çıkarma veya çene tarzı problemler yoksa geriye dişin dışarıdan yapısal görüntüsüne önem veriyorlar ama dediğim direkt elenmeye yol açmaz. Ama tabii ki askeri hastane sağlık muayenesin de net belli olur.
Hocam konusurken sıkıntı çıkarma veya çene tarzı problemler yoksa geriye dişin dışarıdan yapısal görüntüsüne önem veriyorlar ama dediğim direkt elenmeye yol açmaz. Ama tabii ki askeri hastane sağlık muayenesin de net belli olur.
5 524553 Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 182 Çözümler 3 16 Nisan 2025 #5 Volmestro dedi: Merhaba, benim üst taraftaki köpek dişlerim biraz öndeler, onun dışında dişlerim normal. Bu sorun yaratır mı mülakatta? Genişletmek için tıkla... Mülakatta konuşurken sorun çıkartmıyorsa sıkıntı olmaz. Sağlık mülakatında dişe bakmıyorlar zaten.
Volmestro dedi: Merhaba, benim üst taraftaki köpek dişlerim biraz öndeler, onun dışında dişlerim normal. Bu sorun yaratır mı mülakatta? Genişletmek için tıkla... Mülakatta konuşurken sorun çıkartmıyorsa sıkıntı olmaz. Sağlık mülakatında dişe bakmıyorlar zaten.