MSÜ sınavında subaylık isteyen birisiyim. Şu an TYT sınavında ortalama 60 Net civarı yapıyorum, AYT sınavında ise ortalama 20 net civarı yapıyorum. Sizce MSÜ baraj puanını geçebilir miyim? Ayrıca MSÜ'nün mülakatları nasıl oluyor?
Sınava kadar daha fazla yükseltirim. TYT 75-85 arası zorlarım. AYT kısmında ise 40'a kadar yükseltmeye çalışacağım. Bunun dışında spor ve sağlık mülakatları nasıl oluyor? Şu an tek sağlık sıkıntım gözlük (Her iki gözde 1 dereceden düşük). Spor kısmında kötüyüm.
Sınava kadar daha fazla yükseltirim. TYT 75-85 arası zorlarım. AYT kısmında ise 40'a kadar yükseltmeye çalışacağım. Bunun dışında spor ve sağlık mülakatları nasıl oluyor? Şu an tek sağlık sıkıntım gözlük (Her iki gözde 1 dereceden düşük). Spor kısmında kötüyüm.
MSÜ sınavında subaylık isteyen birisiyim. Şu an TYT sınavında ortalama 60 net civarı yapıyorum, AYT sınavında ise ortalama 20 net civarı yapıyorum. Sizce MSÜ baraj puanını geçebilir miyim? Ayrıca MSÜ'nün mülakatları nasıl oluyor?
MSU sınavında belirlenen puanı alıp subay olmaya hak kazanırsınız, AYT netinizi de YKS sınavına kadar çok daha iyi yaparsınız. Çalışmaya devam edin, sadece sınav tek kriter değil. Spor, sağlık, mülakat gibi aşamalar bulunmaktadır.