MSÜ mülakatları nasıl oluyor?

718773

Femtopat
MSÜ sınavında subaylık isteyen birisiyim. Şu an TYT sınavında ortalama 60 Net civarı yapıyorum, AYT sınavında ise ortalama 20 net civarı yapıyorum. Sizce MSÜ baraj puanını geçebilir miyim? Ayrıca MSÜ'nün mülakatları nasıl oluyor?

O netlerle subay olamazsın. Özellikle AYT'ni yükseltmen gerek.
Sınava kadar daha fazla yükseltirim. TYT 75-85 arası zorlarım. AYT kısmında ise 40'a kadar yükseltmeye çalışacağım. Bunun dışında spor ve sağlık mülakatları nasıl oluyor? Şu an tek sağlık sıkıntım gözlük (Her iki gözde 1 dereceden düşük). Spor kısmında kötüyüm.

Spor konusunda kötüysen parkuru nasıl geçmeyi düşünüyorsun ? İşin zor dostum çalışmalara bence başlamalısın.

Spor konusunda kötüysen parkuru nasıl geçmeyi düşünüyorsun ? İşin zor dostum çalışmalara bence başlamalısın.
Sporu mülakata kadar halledebileceğimi düşünüyorum.

Sadece koşu kısmında baya kondisyon kazanmam gerek. Mekik-şınav ve koşu dışında spor mülakatı nasıl oluyor?

Sporu mülakata kadar halledebileceğimi düşünüyorum.

Sadece koşu kısmında bayağı kondisyon kazanmam gerek. Mekik-şınav ve koşu dışında spor mülakatı nasıl oluyor?

Belirli bir süre oluyor. O süre içerisinde sağa sola zıpladığın, düz koşup geri döndüğün, sağlı sollu zikzaklar yaptığın bir parkur oluyor.

HHO zor ama KHO ve DHO gelebilir. Sözlü mülakat içinse genel bir tarih, siyaset ve genel kültürün olmalı tabii ki beden dili ve diksiyon da önemli.

MSU sınavında belirlenen puanı alıp subay olmaya hak kazanırsınız, AYT netinizi de YKS sınavına kadar çok daha iyi yaparsınız. Çalışmaya devam edin, sadece sınav tek kriter değil. Spor, sağlık, mülakat gibi aşamalar bulunmaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…