M Mehmet Halis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 1.038 Çözümler 4 27 Nisan 2023 #31 emiregev dedi: Aynen kanka bende o zaman girmiştim ne okuyon şimdi. Genişletmek için tıkla... MSÜ ye sadece kendimi denemek için girmiştim. Daha sonra YKS ile tercih yaptım. Şu an tıp okuyorum.
emiregev dedi: Aynen kanka bende o zaman girmiştim ne okuyon şimdi. Genişletmek için tıkla... MSÜ ye sadece kendimi denemek için girmiştim. Daha sonra YKS ile tercih yaptım. Şu an tıp okuyorum.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.235 Makaleler 3 Çözümler 195 27 Nisan 2023 #32 Berkant29 dedi: @ItsAllGoodman hocam TR mat sos fen netlerinizi size zahmet yazabilir misiniz aşırı merak ettim. Nasil olabilir boyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim 78.5 yerine 88.5 yazdığımı. Yanlış basmışım. 34, 14.25, 17.5, 12.75, sırasıyla.
Berkant29 dedi: @ItsAllGoodman hocam TR mat sos fen netlerinizi size zahmet yazabilir misiniz aşırı merak ettim. Nasil olabilir boyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Şimdi fark ettim 78.5 yerine 88.5 yazdığımı. Yanlış basmışım. 34, 14.25, 17.5, 12.75, sırasıyla.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #33 emiregev dedi: Olabilirsin gibi kanka internette min puan yazmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yazıyor ama yıldan yıla değişkenlik gösterebiliyor.
emiregev dedi: Olabilirsin gibi kanka internette min puan yazmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yazıyor ama yıldan yıla değişkenlik gösterebiliyor.
emiregev Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 369 27 Nisan 2023 #34 Mehmet Halis dedi: MSÜ'ye sadece kendimi denemek için girmiştim. Daha sonra YKS ile tercih yaptım. Şu an tıp okuyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı kanka bende yazılım okuyorum.
Mehmet Halis dedi: MSÜ'ye sadece kendimi denemek için girmiştim. Daha sonra YKS ile tercih yaptım. Şu an tıp okuyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı kanka bende yazılım okuyorum.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #35 650 bin kişi girmiş sanırım sınava. 194 bininci olmuşum. Oran orantı yaparsak YKS'de 1 milyonuncu falan oluyorum herhalde.
650 bin kişi girmiş sanırım sınava. 194 bininci olmuşum. Oran orantı yaparsak YKS'de 1 milyonuncu falan oluyorum herhalde.
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 4 27 Nisan 2023 #36 Rsmefaw dedi: 650 bin kişi girmiş sanırım sınava. 194 bininci olmuşum. Oran orantı yaparsak YKS'de 1 milyonuncu falan oluyorum herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam oyle bir oranti yapamazsiniz. Uzmeyin kendinizi calismaya devam edin 50 gun kaldi surada. Yani daha iyisini yaparsiniz demek istedigim.
Rsmefaw dedi: 650 bin kişi girmiş sanırım sınava. 194 bininci olmuşum. Oran orantı yaparsak YKS'de 1 milyonuncu falan oluyorum herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam oyle bir oranti yapamazsiniz. Uzmeyin kendinizi calismaya devam edin 50 gun kaldi surada. Yani daha iyisini yaparsiniz demek istedigim.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #37 Berkant29 dedi: Hocam oyle bir oranti yapamazsiniz. Uzmeyin kendinizi calismaya devam edin 50 gun kaldi surada. Yani daha iyisini yaparsiniz demek istedigim. Genişletmek için tıkla... Hocam 11 doğru 4 yanlış matematikten yapmışım. Sizce sınava kadar 20 nete çıkabilir miyim hem AYT'de hem TYT'de.
Berkant29 dedi: Hocam oyle bir oranti yapamazsiniz. Uzmeyin kendinizi calismaya devam edin 50 gun kaldi surada. Yani daha iyisini yaparsiniz demek istedigim. Genişletmek için tıkla... Hocam 11 doğru 4 yanlış matematikten yapmışım. Sizce sınava kadar 20 nete çıkabilir miyim hem AYT'de hem TYT'de.
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 4 27 Nisan 2023 #38 Kardesim MSÜ'de çok kotu yapmisti hatirlamiyorum bile YKS'de 3K oldu. Yani moral vermeye calistigim falan yok gercekleri soyluyorum
Kardesim MSÜ'de çok kotu yapmisti hatirlamiyorum bile YKS'de 3K oldu. Yani moral vermeye calistigim falan yok gercekleri soyluyorum
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.946 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 27 Nisan 2023 #39 Rsmefaw dedi: 650 bin kişi girmiş sanırım sınava. 194 bininci olmuşum. Oran orantı yaparsak YKS'de 1 milyonuncu falan oluyorum herhalde. Genişletmek için tıkla... Böyle bir orantı yapamazsınız. MSÜ ve YKS ayrı sınavlardır. Oranlar birbirini asla da tutmaz. Çalışmaya devam etmeniz gerek.
Rsmefaw dedi: 650 bin kişi girmiş sanırım sınava. 194 bininci olmuşum. Oran orantı yaparsak YKS'de 1 milyonuncu falan oluyorum herhalde. Genişletmek için tıkla... Böyle bir orantı yapamazsınız. MSÜ ve YKS ayrı sınavlardır. Oranlar birbirini asla da tutmaz. Çalışmaya devam etmeniz gerek.
emiregev Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 369 27 Nisan 2023 #40 Rsmefaw dedi: Hocam 11 doğru 4 yanlış matematikten yapmışım. Sizce sınava kadar 20 nete çıkabilir miyim hem AYT'de hem TYT'de. Genişletmek için tıkla... Kanka bana 345 gibi yayınlarda AYT matta ve TYT matta kacar net yağtıgını soyler misin ortalama.
Rsmefaw dedi: Hocam 11 doğru 4 yanlış matematikten yapmışım. Sizce sınava kadar 20 nete çıkabilir miyim hem AYT'de hem TYT'de. Genişletmek için tıkla... Kanka bana 345 gibi yayınlarda AYT matta ve TYT matta kacar net yağtıgını soyler misin ortalama.