MSÜ saat kaçta açıklanacak?

@ItsAllGoodman hocam TR mat sos fen netlerinizi size zahmet yazabilir misiniz aşırı merak ettim. Nasil olabilir boyle bir şey.
Şimdi fark ettim 78.5 yerine 88.5 yazdığımı. Yanlış basmışım. 34, 14.25, 17.5, 12.75, sırasıyla.

650 bin kişi girmiş sanırım sınava. 194 bininci olmuşum. Oran orantı yaparsak YKS'de 1 milyonuncu falan oluyorum herhalde.

650 bin kişi girmiş sanırım sınava. 194 bininci olmuşum. Oran orantı yaparsak YKS'de 1 milyonuncu falan oluyorum herhalde.
Hocam oyle bir oranti yapamazsiniz. Uzmeyin kendinizi calismaya devam edin 50 gun kaldi surada. Yani daha iyisini yaparsiniz demek istedigim.

Hocam oyle bir oranti yapamazsiniz. Uzmeyin kendinizi calismaya devam edin 50 gun kaldi surada. Yani daha iyisini yaparsiniz demek istedigim.
Hocam 11 doğru 4 yanlış matematikten yapmışım. Sizce sınava kadar 20 nete çıkabilir miyim hem AYT'de hem TYT'de.

Kardesim MSÜ'de çok kotu yapmisti hatirlamiyorum bile YKS'de 3K oldu. Yani moral vermeye calistigim falan yok gercekleri soyluyorum

Böyle bir orantı yapamazsınız.
MSÜ ve YKS ayrı sınavlardır. Oranlar birbirini asla da tutmaz.
Çalışmaya devam etmeniz gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…