MSÜ şartları nelerdir?

ErenYılmaz55

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12500H , GPU NVIDIA GeForce RTX 3050 Laptop GPU ,16 GB 3200 MT/s
Herkese iyi günler, internette kendi sitesinden baktım fakat yaklaşık 270 sayfa olduğu için aradığım her şeyi bulamadım. MSÜ erkek adaylar için göz şartı nedir? Ve fiziksel yeterlilikte barfiks şınav vb. sayısı kaç?

Herkese iyi günler, internette kendi sitesinden baktım fakat yaklaşık 270 sayfa olduğu için aradığım her şeyi bulamadım. MSÜ erkek adaylar için göz şartı nedir? Ve fiziksel yeterlilikte barfiks şınav vb. sayısı kaç?
Sağ göz 1 sol göz 1 dereceden fazla olmaması gerekiyor.

Fiziksel yeterlilikte ise Barfiks, Basket atma, Uzun atlama tarzı şeyler kaldırıldı.
Güncel sistemde yalnız, Koşu, şınav ve mekik var. Bunları internete; "MSÜ FYT Standartları tablosu" yazarak ulaşabilirsiniz.
Şınavda tam puan almak için nizami 38 civarı çekmeniz gerekiyor ve Mekikte ise 46 civarı diye biliyorum. Koşuda ise belirli bir süre içinde olmalısınız.
Ayrıca HvHO için skolyoz 0 dereceden üstü kabul edilmiyor. Fakat DHO ve KHO için 5 dereceye kadar kabul edilebiliyor diye biliyorum.

Spor bu şekilde.

Dosya Ekleri

• 1711201258423.png
    1711201258423.png
    74,7 KB · Görüntüleme: 4

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı