İbrahim Güler Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ocak 2015 Mesajlar 1.946 Çözümler 10 4 Nisan 2021 #1 Yarın kimi kendini denemek için kimisi hayallerine ulaşmak için zorlu bir sınav süreci geçirecek. Şimdiden herkese başarılar diliyorum. Umarım her şey gönlünüzce olur. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2021
Yarın kimi kendini denemek için kimisi hayallerine ulaşmak için zorlu bir sınav süreci geçirecek. Şimdiden herkese başarılar diliyorum. Umarım her şey gönlünüzce olur.
1 1024byte Centipat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 315 Çözümler 4 4 Nisan 2021 #2 Denemek için girmek etik değil benim gibi subay olmak isteyenlere engel oluyorsunuz.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.733 Makaleler 8 Çözümler 233 Yer İstanbul 4 Nisan 2021 #3 1024byte dedi: Denemek için girmek etik değil benim gibi subay olmak isteyenlere engel oluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Denemek için girenler tercih yapmıyorlar. Engel olacak bir şey yok.
1024byte dedi: Denemek için girmek etik değil benim gibi subay olmak isteyenlere engel oluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Denemek için girenler tercih yapmıyorlar. Engel olacak bir şey yok.