MSÜ sınavında kitapçık yırtıldı

ruinedsa

Hectopat
Arkadaşlar şimdi mükemmel geçen bir MSÜ sınavı sonrası tedirginliği yaşıyorum. Sebebi ise şu: Şimdi arkadaşlar Türkçeye 45 dakika kadar ayırdım, normal sürem oluyor zaten lakin geriden doğru gelirken yani Türkçeye sondan başa doğru gelirken 6 ve 7. sayfa arası yapıştırıcı kısımdan kasıtlı olmadan koptu. Hani iki sayfa arasını ayırır elinizle sayfayı düzlersiniz ya, ben daha ayırma kısmında bir tarafı bir elimde diğer tarafı diğer elimde kaldı. Tutanak tutuldu gözetmen öğretmenler ise şu şekil zapt tuttular 6 ve 7. sayfalar arasındaki yapıştırıcının yetersizliği sebebiyle kopma gerçekleşmiştir (bu çok önemli çünkü sayfa eksiği yok kontrol ettiler herhangi bir yırtık yok soru okunmama durumu yok). Sınavımın geçerli olma olasılığı nedir? Diyelim ki olmadı, ÖSYM'nin sınavlarına girmemde ekstra bir durum ortaya çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayfalar koptuysa sıkıntı olabilir onun dışında sorun olacağını sanmıyorum hocam. Gözetmene bir şey sormak umarım sıkıntı yaratmaz bana hedefim MSÜ değil zaten deneme amaçlı girdim.

Merak etme bir şey olmayacaktır şöyle düşün sınav başladı fen kısmına geldin eksik var son dakikalarda olsan bile söylersin çünkü sayfa eksiği var değil mi yani kısaca yapışkan yerinden koptu ise sorun yok soruların üzerinden görülmeyecek kadar yırtıldı ise en fazla iptali sağlanır bunu da gözetmene bildirdiğin için sorun olmayacak merak etme.

Merak etme bir şey olmayacaktır şöyle düşün sınav başladı fen kısmına geldin eksik var son dakikalarda olsan bile söylersin çünkü sayfa eksiği var değil mi yani kısaca yapışkan yerinden koptu ise sorun yok soruların üzerinden görülmeyecek kadar yırtıldı ise en fazla iptali sağlanır bunu da gözetmene bildirdiğin için sorun olmayacak merak etme.
Teşekkürler ikimiz için de hayırlısı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı