WAHRETTE Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #11 Abdullah_Kadir dedi: 79 net. Bilmiyorum göreceğiz. Genişletmek için tıkla... Ne kadar çalışıyordunuz 80 nete çıktınız.
Abdullah_Kadir dedi: 79 net. Bilmiyorum göreceğiz. Genişletmek için tıkla... Ne kadar çalışıyordunuz 80 nete çıktınız.
WAHRETTE Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #13 maseratiyi dedi: Sayısal 320 130k. Genişletmek için tıkla... Acaba ne kadar çalışıyordunuzda 130k ya geldiniz.
maseratiyi dedi: Sayısal 320 130k. Genişletmek için tıkla... Acaba ne kadar çalışıyordunuzda 130k ya geldiniz.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 14 Nisan 2022 #14 WAHRETTE dedi: Ne kadar çalışıyordunuz 80 nete çıktınız. Genişletmek için tıkla... Ortalama ama son sene başlamadım çalışmaya.
WAHRETTE dedi: Ne kadar çalışıyordunuz 80 nete çıktınız. Genişletmek için tıkla... Ortalama ama son sene başlamadım çalışmaya.
WAHRETTE Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #15 Abdullah_Kadir dedi: Ortalama ama son sene başlamadım çalışmaya. Genişletmek için tıkla... Günde kaç soru çözüyorsun ya da kaç saat çalışıyorsunuz.
Abdullah_Kadir dedi: Ortalama ama son sene başlamadım çalışmaya. Genişletmek için tıkla... Günde kaç soru çözüyorsun ya da kaç saat çalışıyorsunuz.
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 14 Nisan 2022 #16 WAHRETTE dedi: Günde kaç soru çözüyorsun ya da kaç saat çalışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Klâsik bir laf olucak ama sana bağlı bir olay bu. Minimum 4 saat ama her gün çalışman lazım.
WAHRETTE dedi: Günde kaç soru çözüyorsun ya da kaç saat çalışıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Klâsik bir laf olucak ama sana bağlı bir olay bu. Minimum 4 saat ama her gün çalışman lazım.
WAHRETTE Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #17 Abdullah_Kadir dedi: Klâsik bir laf olacak ama sana bağlı bir olay bu. Minimum 4 saat ama her gün çalışman lazım. Genişletmek için tıkla... Net beklediğinizin üstünde mi geldi bir de MSÜ sınavının PDF'sine nasıl ulaşabilirim?
Abdullah_Kadir dedi: Klâsik bir laf olacak ama sana bağlı bir olay bu. Minimum 4 saat ama her gün çalışman lazım. Genişletmek için tıkla... Net beklediğinizin üstünde mi geldi bir de MSÜ sınavının PDF'sine nasıl ulaşabilirim?
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 14 Nisan 2022 #18 WAHRETTE dedi: Net beklediğinizin üstünde mi geldi bir de MSÜ sınavının PDF'sine nasıl ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Beklediğim gibi geldi? PDF telegram gruplarında vardır herhalde.
WAHRETTE dedi: Net beklediğinizin üstünde mi geldi bir de MSÜ sınavının PDF'sine nasıl ulaşabilirim? Genişletmek için tıkla... Beklediğim gibi geldi? PDF telegram gruplarında vardır herhalde.
WAHRETTE Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 333 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #20 Arthurcode dedi: Sayısal 30k. Genişletmek için tıkla... Çok güzel ne kadar çalışıyordunuz günde.