MSÜ'ye 4 ay kala nasıl çalışılmalı?

Yani ben hiç çalışmadığım için tavsiye veremem. 2021 taban puanları hemen hemen 75-80 nete denk geliyor HHO için. Şehit yakınları için olan kontenjanda Bundan 10 net civarı az olması lazım.

Yani ben hiç çalışmadığım için tavsiye veremem. 2021 taban puanları hemen hemen 75-80 nete denk geliyor hho için. Şehit yakınları için olan kontenjanda bundan 10 net civarı az olması lazım.

Hiç sorun değil hocam. Sadece bana 4 ay içinde netlerimi istediğim yerlere çıkarmamın imkanı ne derece olabilir? Ya da bu sene girmeyi bırakıp sonraki sene girmek için mi hazırlanmaya başlayayım? Bana bunun cevabını verseniz bana büyük bir iyilik yapmış olursunuz. Geçen sene için milli savunma üniversitesinin taban puanları bu şekilde bu sene kaç civarında olur bilmiyorum. Normal şartlarda 60 net yapar isem şehit çocukları için istenilen puana erişmiş oluyorum. Ama ben işimi garantiye almak için hedeflediğim net sayısı 80 civarında.

@Baki akdemir, umarım istediğin olur. Matematik çalışmayı bırakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…