MSÜ'ye 4 ay kala nasıl çalışılmalı?

İnternette araştırdım. Ama pek öyle bir habere rast gelmedim. Zaten normal şartlar da 80 net hedefime ulaşabilirsem herhangi bir avantaja gerek duymaksızın hava harp okulunu kazanabilmekteyim. Şehit çocukları için ayrı bir kontenjan oluşturulmuş ve taban puanı olarak 30-35 puan daha azını istiyorlar. Bu haktan da yararlanmak istiyorum. Sizce çok mu zor olur netlerimi o civara çekmem? Dediğim gibi hocam elimden geleni yapmaya hazırım. Gerekir ise 4 ay boyunca günde 12 çalışmaya da hazırım. Yeter ki hava harp okulunun ilk adımı olan MSÜ sınavını geçmek istiyorum. Ne yapmam gerekir ise yapmaya hazırım hocam.
Yani ben hiç çalışmadığım için tavsiye veremem. 2021 taban puanları hemen hemen 75-80 nete denk geliyor HHO için. Şehit yakınları için olan kontenjanda Bundan 10 net civarı az olması lazım.
 
Yani ben hiç çalışmadığım için tavsiye veremem. 2021 taban puanları hemen hemen 75-80 nete denk geliyor hho için. Şehit yakınları için olan kontenjanda bundan 10 net civarı az olması lazım.

Hiç sorun değil hocam. Sadece bana 4 ay içinde netlerimi istediğim yerlere çıkarmamın imkanı ne derece olabilir? Ya da bu sene girmeyi bırakıp sonraki sene girmek için mi hazırlanmaya başlayayım? Bana bunun cevabını verseniz bana büyük bir iyilik yapmış olursunuz. Geçen sene için milli savunma üniversitesinin taban puanları bu şekilde bu sene kaç civarında olur bilmiyorum. Normal şartlarda 60 net yapar isem şehit çocukları için istenilen puana erişmiş oluyorum. Ama ben işimi garantiye almak için hedeflediğim net sayısı 80 civarında.
resim_2021-11-30_181217.png
 

Yeni konular

Geri
Yukarı