LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #11 TYT tecrübesi olsun diyorsan evet benziyor. Ama normalde denemelere giren birisiysen zaten çok gerek yok. Girsen daha iyi olur tabii.
TYT tecrübesi olsun diyorsan evet benziyor. Ama normalde denemelere giren birisiysen zaten çok gerek yok. Girsen daha iyi olur tabii.
kerem325 Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 1.299 Çözümler 7 30 Aralık 2024 #12 Mantıklı. ÖSYM Sitesinden aynı TYT’ye başvurur gibi başvuruyorsun. Sınav kurallari ve ortamı tamamen aynı.
Mantıklı. ÖSYM Sitesinden aynı TYT’ye başvurur gibi başvuruyorsun. Sınav kurallari ve ortamı tamamen aynı.
S Silence59 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 969 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #13 Msü tyt den daha kolay bu arada arkadaşlar
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.563 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #14 Bence girin hocam bende bir deneyeceğim kendimi bu arada başvurular ne zaman olacak.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 30 Aralık 2024 #15 Kesinlikle girin sınavdan çok ortamı tecrübe edersiniz bu size YKS gününde çok şey katacaktır.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 30 Aralık 2024 #16 LorenzoMatterhorn dedi: TYT tecrübesi olsun diyorsan evet benziyor. Ama normalde denemelere giren birisiysen zaten çok gerek yok. Girsen daha iyi olur tabii. Genişletmek için tıkla... Denemelere zaten sürekli giriyorum. Ama asıl amaç o sınav ortamını görmek istiyorum.
LorenzoMatterhorn dedi: TYT tecrübesi olsun diyorsan evet benziyor. Ama normalde denemelere giren birisiysen zaten çok gerek yok. Girsen daha iyi olur tabii. Genişletmek için tıkla... Denemelere zaten sürekli giriyorum. Ama asıl amaç o sınav ortamını görmek istiyorum.
BugraHH Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #17 Para için yapılmaz dostum. Askerliği seviyorsan , kendine psikojik ve fiziksel olarak dayanabileceğine inandırıyorsan. Yazabilirsin.
Para için yapılmaz dostum. Askerliği seviyorsan , kendine psikojik ve fiziksel olarak dayanabileceğine inandırıyorsan. Yazabilirsin.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.672 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 30 Aralık 2024 #18 BugraHH dedi: Para için yapılmaz dostum. Askerliği seviyorsan , kendine psikojik ve fiziksel olarak dayanabileceğine inandırıyorsan. Yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kim para için ne yapacağımı söyledi? Sınava girme amacım YKS'den önce ortamı deneyimlemek.
BugraHH dedi: Para için yapılmaz dostum. Askerliği seviyorsan , kendine psikojik ve fiziksel olarak dayanabileceğine inandırıyorsan. Yazabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kim para için ne yapacağımı söyledi? Sınava girme amacım YKS'den önce ortamı deneyimlemek.
BugraHH Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #19 YKS öncesi yardımcı olacaktır evet.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.950 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #20 OnePC dedi: Denemelere zaten sürekli giriyorum. Ama asıl amaç o sınav ortamını görmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman mutlaka gir.
OnePC dedi: Denemelere zaten sürekli giriyorum. Ama asıl amaç o sınav ortamını görmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman mutlaka gir.