Yakında başvuruları başlayacakmış da. 12. sınıfım ben de. Başvuru yapıp girsem mi acaba? TYT'den daha mı zor, hemen hemen aynı mı?
Zaten öyle. Kendimi denemek için girmek istiyorum. O sınav ortamını deneyimlemek istiyorum.MSÜ'ye gitmek için mi kendini denemek için mi? Her iki koşulda da kesinilikle girmelisin. Zorluğu kolaylığı değişiyor. Normal bir deneme çözüyormuş gibi çözersin eğer kendini denemek içinse.
YKS düzeyinde nerede olduğunu az çok kestirebileceğin bir sınav. Ben girdiğim zaman sadece kendimi denemek için girmiştim.Zaten öyle. Kendimi denemek için girmek istiyorum. O sınav ortamını denetimlemek istiyorum.
Bende kendimi denemek için ve sınav ortamını görmek için girmek istiyorum.YKS düzeyinde nerede olduğunu az çok kestirebileceğin bir sınav. Ben girdiğim zaman sadece kendimi denemek için girmiştim.
O halde sınava girmek mantıklı.Bende kendimi denemek için ve sınav ortamını görmek için girmek istiyorum.
Başvurular e devletten mi yapılıyor yoksa ÖSYM sitesinden mi?O halde sınava girmek mantıklı.
Yanlış hatırlamıyorsam ÖSYM sitesindendi.Başvurular e devletten mi yapılıyor yoksa ÖSYM sitesinden mi?
Teşekkür ederim hocam.Yanlış hatırlamıyorsam ÖSYM sitesindendi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.