MTA ENB yükleyince açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Kagan209

Decapat
Daha fazla  
ENB'yi kaldırınca sorun düzeliyor fakat ENB indirdiğim zaman oyun açılma ekranı geliyor, ondan sonra açılmıyor, kapanıyor. MTA'nın giriş ekranı açılıp kapanıyor, daha sonra acılmıyor tekrar. Fakat direkt GTA SA'yı açınca grafik modu çalışıyor.

Enb'yi kaldırınca sorun düzeliyor fakat enb indirdiğim zaman oyun açılma ekranı geliyor, ondan sonra açılmıyor, kapanıyor. MTA'nın giriş ekranı açılıp kapanıyor, daha sonra acılmıyor tekrar. Fakat direkt GTA SA'yı açınca grafik modu çalışıyor.

Yanilmiyorsam çözümü yok, enb ile MTA cakisiyor. Enbsiz oynayin.

Enb'nin çalışmasını sağlayan dosya MTA ile ortak çalışmıyor. Ama D3D9 gibi bir DLL dosyasını rename yapınca açılmıştı ama daha sonra tekrar bozulmuştu. Silip geri indirmen gerekir. Enb ya da MTA'dan vazgeçmen gerekiyor.

Pencere modunda denedim dpı modunda denedim, d3d modunda graphics modunda denedim çözüm bulamadım. Ama eve gittiğimde tüm çözünürlükleri tek tek deniyeceğim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki talimatları bir denesene.

Deneyeceğim fakat gta sa nın 500 mb yani sıkıştırılmış olması birşey değiştirmi olur mu yine de enb
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki talimatları bir denesene.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı