MTA güncel en iyi roleplay sunucu önerileri

Daha fazla  
Başlıktaki gibi luciferi denedim hiç sevmedim desem yeridir. Kimse RP yaptığı yok bir de mikrofonum yok söyleyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman senin SA:MP ile tanışma vaktin gelmiş.

Vice Roleplay'ı öneriyorum.

SA:MP MTA'dan daha eski ama sadece text rp sunucular içerir ve samptaki çoğu sunucuya bin basan sucunuları barındırıyor. Ayrıca eski bir bilgisayarın varsa MTA'da olduğu gibi bir sürü mod yüklemene gerek yok.

Vice Roleplay'ı sana önereyim, internet sitesinden kayıt açıp başvuru yapabilirsin.

6 yıldır aktif olarak SAMP VE MTA oynadım. En beğendiğim SAMP oldu ve rol bilgisini SAMP üzerinde en kaliteli şekilde öğrendim.

Teşekkür ederim ama şu anda unicorn roleplay oynuyorum güzel ama konusu artık bitti bitecek yani vice roleplay dediğine bakacağım bugün ya da yarın aklımda olursa ama şu anda janti roleplay diye bir şey varmış ona kayıt olacağım önceden olmuşum 2-3 gün oynamıştım hiç anlamamıştım şimdi konuya biraz olsa da hakimim ama şifremi bilmediğim için onunla uğraşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…